Lányok, akiknek a párjuk szőrösebb típus, tűlük elvárjátok, hogy minden héten gyantáztasa a mellkasát, hátát, fenekét? A leendő pasitoktòl is elvárjátok a heti gyantázást?
Nem én kezdtem. Csak leírtam, hogy számomra a szőrtelen a vonzó. ;D
"Ti" kezdtetek itt ideologizálni mindet, női egyenjogúság, meg bla-bla-bla. :D
OMG:D
csak azt irtam jó hogy idáig jutott a kérdés,de ehhez a kérdéshez egy válaszom volt,lényegtelen hogy mi.aztán láttam hogy kezd kialakulni az észosztás azóta csak most néztem meg mi lett a végeredmény.
de nem lepődtem meg:D
Na hvg. az aztán én statisztikából csak akadémiait fogadok el mellesleg itt megjegyzem MO hagyományosan kedvlei a hátulról történő szexet ha 1870-1911 es éveket vizsgáljuk akkor meg főleg , csak mert manapság ezt is olyan undorítónak tartják itt én teljesen semleges maradnék , ugyanakkor , ez hogy fiatal nők többet keresnek jó 29 éves korig de csak mert a sok szar aktivizmus , meg mert manapság a felvilágosultság kb minden egalizáljunk ebből áll , de 29 évesk orig max magára költ aztán jön a gyerek család , ami mindennek a működtetője kb , na és akkor a férfiak keresnek többet , nem írom direkt hogy helyre áll a rend mert nem 1800-as években élünk , de ezek tényleg jelentős dolog.
Amúgymeg most hiába nyomod ezt a lesajnáló hangnemet ez vitában csak saját magad lejáratására jó , de most ettől független mi az hogy , bye utolsó szónak , angolul tényleg? Komolyan..
Most kezdenek a fiatal nők többet keresni (és ez 30 felett is igaz lesz).
De tudod mit? Higgy amit akarsz. :D
A hátulról sex-el mi baj van? Ha ronda a pasija, legalább nem látja addig. :D
Ha privátban akarsz velem társalogni, rád zúdíthatok egy halom bizonyítékot (de csak ha mazochista vagy- gondold meg :D), de itt befejeztem. :)
Elfogadni meg azt fogadsz, amit akarsz. ;D
Egyáltalán: te szőrös vagy? Vagy egy tök csupasz, aki magát vigasztalja, miért nincs bnője? :D
Borulj le az imádott szőrös ffideáljaid előtt, és nyald a feneküket, a te dolgod. Nekem erre nincs időm. ;D
"de 29 évesk orig max magára költ aztán jön a gyerek család , ami mindennek a működtetője kb , na és akkor a férfiak keresnek többet"
TÖBB olyan családot (és egyre többet!!!) tudok, ahol a nő keres többet.
Lejárató hangnemet nem akartam. Bocs érte. De tényleg megmosolyogtatóak vagytok már (ti, "ilyen" fiúk).
Lazítsatok picit, ok? ;D
Senki sem akar elnyomni, kikötözni, ketrecbe zárni, vagy kitiltani az egyetemekről, nem kell félni, hogy a "gonosz nők" majd ezt teszik. :)
Szeretünk benneteket, ki szőrösen, ki csupaszon- állj le a nemek harcával, barátilag írom. :)
szerintem ez a poénos hogy már semmi köze nincs a kérdéshez a vitátoknak de még mindig nyomatjátok:D
de esküszöm megnézem kié lesz az utolsó szó:D
Hogy ne lennék szőrös , kivétel nélkül mindenhol , de most nem is ez a lényeg , felőlem privátban is mehet de én nem nagyon leszek itthon , de ez hogy tömeg bizonyíték , már nem azért de ez kb olyan lenne mintha egy nőjogi aktivistával beszélnék , az hogy egy jól értesült felvilágosult racionalista nővel az kizárt hiszen az ilyen nő tudná , hogy itt még globláisan jó ideig nem lesz egyenlő fizetés sőt a fiatal nők 30 felett is jobban keresnek? Na azért , azért ez tényleg , szóval szerintem azt csak érzékeli mindenki hogy idősebb korban a férfiak lényegesen többen dolgoznak magasabb beosztásban és jólkeresőben , és ez így is van rendjén de nem miattam , meg nem azért mert tényleg van bennem egy kicsi érzet efelé , hanem mert így alakult ki az évezredek során , hogy a nő család és gyereknevlés a férfi eltart és dolgozik. Csak a Bibiliából mindenki azt olvasta , hogy a nőt csak a férfi után sőt a férfit károsítva , mert kivett belőle Isten ugye így teremtette meg , másék két monoteista vallásnál alapból férfiak felsőbbrendűek még most is és ez ezért alakult ki.
Na igen tény hogya 20. században már nagyon mozgolódtak a nők ilyen téren sőt kaptak egy Nőnapot is amit stílusosan a legfőbb feminista szülinapjára raktak , amúgy ezért sok nő el is ítéli ezt a napot sőt ismerek én magasabb társadalmi rendű nőt - ahogy te is - aki el is ítéli emiatt a Nőnapot.
Én férfi vagyok és sajnos a nők egyenjogúsága és mindenbeni egyenlősége nagyon aktuális és persze szinte mindig vesztett vita egy férfi számára , ugyan én ezt a vitát nem tekintem annak a saját szemszögemből , bár vitának sem annyira csak tények egymásnak feszítésének , de problémás téma és ténylegesen jelen van ez tény és való.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!