Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, akiknek a párjuk...

Lányok, akiknek a párjuk szőrösebb típus, tűlük elvárjátok, hogy minden héten gyantáztasa a mellkasát, hátát, fenekét? A leendő pasitoktòl is elvárjátok a heti gyantázást?

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 A kérdező kommentje:
Utolso csak kozlom veled hogy jo par konyvet elnyaltam ebben a temaban es az osszesben benne volt, hogy a magasabb tesztoszteron jobb nemzokepessegre utal. Ez csak gondolom egy limitalt mennyisegbol vali minnavetel volt, de ha az osszes ferfit neznek akkor nagyon nem ez lenne a vegeredmeny. Meg ugye a tudosok manapsag probalnak mindent egyszeri kutatasokkal cafolni, hogy bekerulhessenek a figyelem kozeppontjaba. Nem kelk elhinni mindent amit irnak. Pl mindenki tudja hogy nincs Loch Nessi szorny,de nehany tudos mindig probalja bebizonyitani, hogy van.
2012. júl. 8. 20:38
 42/89 anonim ***** válasza:

Én nem akarok a vitátokba keveredni, de a legtöbb "régi" biológiai könyv tele van félremagyarázásokkal. Eleve, nem is tudtak még ilyen vizsgálatokat folytatni akkoriba, ekkora pontossággal, csak következtettek valamiből, valamire.

Ezzel zárom is.

2012. júl. 8. 20:41
 43/89 anonim ***** válasza:
Az is vicces ebben a vitában, ha vki azzal érvel hogy hát a nők is szőrtelenítenek, ők se hagyják szőrösen a lábukat. de könyörgöm, azért nő az egyik és férfi a másik, nem? Talán legyenek egyformák?
2012. júl. 8. 20:44
 44/89 anonim ***** válasza:

Nem egyformák, de kedves utolsó: nekem akkor sem tetszik a szőrös. Nem arról van szó, hogy akinek jó az ilyen férfi, én arra is rá akarom kényszeríteni az ízlésemet.

De ő sem akarja már rám!

A kérdező véleményekre volt kíváncsi, aztán meg megsértődik, mint egy óvodás. :P

Meg azt írja (vagy a másik illető?) hogy d.gja meg egy nagy majom azt, akinek nem a szőrös pasik jönnek be. :P

Legalább megtudtam, hogy a szőrös pasik gyerekesek. :D

2012. júl. 8. 20:46
 45/89 A kérdező kommentje:
Ez a tesztoron es termekenyito kepesseg nagyon egyen fuggo. Van olyan is hogy sok tesztoszteron es csokkent kepesseg es forditva is. Valoszinuleg az aranyok a magasabb szteroid alapu hormonnal rendelkezo pasik iranya dolne el ha a vilag osszes pasijat megvizsgalnak ilyen szempontbol.De csak mondjuk olyan 54-46% mertekben. Tehat szerintem elenyeszo lenne a kulonbseg. Ezert nehez ilyesmit megallapitani par ezer minta alapjan. Ezen kar vitatkozni.Viszobt erdekes hogy a 80 as evekben 10 bol 8 pasi nagyon szoros volt, most meg 10 bol 7 szinte szortelen. Mi lehez az oka azt nem tudom. Talan az egeszsegtelen vagy egeszseges taplalkozas megvaltozott, tul sok lett a vegyszer stb.
2012. júl. 8. 20:51
 46/89 anonim ***** válasza:

És olyasmit sem írtunk, hogy azért szőrtelenítsen a férfi, mert a nő is teszi.

Esetleg azt, hogy ha már természetesség, úgy a nő is szőrös lenne valamennyire.

Meg azt, hogy egyes nők számára esztétikusabb a szőrtelen.

De tényleg nem vitatkozom tovább, a véleményemet már leírtam, szerintem elfogadható volt, és nem írtam rosszat. Az ízlésem meg úgysem változik meg.

2012. júl. 8. 20:51
 47/89 anonim ***** válasza:
45: Vagy természetes szelekció? :)
2012. júl. 8. 20:52
 48/89 anonim ***** válasza:

Régen nem volt ennyire fontos szempont a férfiak külseje. Más tényezők fontosabbak voltak egy nő számára. Mióta külső alapján is válogatnak, talán fontosabb a csupasz mellkas egyeseknek, így elszaporodhattak az ilyen férfiak (jobban, mint addig).

Például apum sem túl szőrös fajta, és anyumnak többek között ez is tetszett benne. pedig már jó pár évtizede házasodtak.

Talán több szőrös férfi maradt pár nélkül, mint szőrtelen. De ez csak tipp!

2012. júl. 8. 20:53
 49/89 anonim ***** válasza:
Mondjuk az se mindegy, hogy ki mit nevez nagyon szőrösnek. Mert itt is olvastam, meg más ilyen kérdésnél is, hogy vagy szőrtelenített a férfi vagy "gorilla". Egyesek szerint ez a két csoport van.
2012. júl. 8. 21:03
 50/89 anonim ***** válasza:

"én arra is rá akarom kényszeríteni az ízlésemet.

De ő sem akarja már rám!"

mi a büdös lószar?

én és hím nemű vagyok és szőrös mindenhol sehol sem borotválkozom , nem haltam még bele nem is fogok , aki meg borotválja a fanszőrzetet vagy fenekét az meleg

2012. júl. 10. 01:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!