Miért látok minden embert szépnek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja még simán lecsúnyáztam embereket de mostmár mindenkiben látok valami szépet. Lehet, hogy csúnya az arca, de akkor azt mondom h szép a szeme vagy valami más. Nem vagyok én sem nádszál, de valamelyik nap a boltban láttam egy nagyon nagydarab 20-25 év körüli lányt, mindenki megnézte meg volt olyan aki sugdolózott, de én valamiért szépnek láttam és rámosolyogtam. A srácokkal is ez van. Lehet, hogy vékony vagy dagi, pattanásos, szőrös, kicsit fura feje van, vagy bármi más, nekem akkor is szép. Miért?
15/L
2012. jún. 10. 21:31
1/4 anonim válasza:
Mert valamiért boldog vagy. Netán szerelmes is?
2/4 anonim válasza:
Kezdesz felnőni és meglátni, hogy nem minden a külső. :)
Csak így tovább!
23N
3/4 anonim válasza:
Aki belül szép, az másokat is szépnek lát. Minél szebb, vagyis jobb vagy lelkileg, annál szebbnek látsz mindent. A vilá körülöttünk egy tükör. Ha szépnek látjuk a világot, ez azt jelenti, szépség van bennünk.
4/4 anonim válasza:
- Az megmutatkozik neked,ha majd már
helyes úton jársz,
nyugalmas érzés árad szerte benned,
s…mindent…szebbnek látsz.
itt az egész vers erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!