Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért látok minden embert...

Miért látok minden embert szépnek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja még simán lecsúnyáztam embereket de mostmár mindenkiben látok valami szépet. Lehet, hogy csúnya az arca, de akkor azt mondom h szép a szeme vagy valami más. Nem vagyok én sem nádszál, de valamelyik nap a boltban láttam egy nagyon nagydarab 20-25 év körüli lányt, mindenki megnézte meg volt olyan aki sugdolózott, de én valamiért szépnek láttam és rámosolyogtam. A srácokkal is ez van. Lehet, hogy vékony vagy dagi, pattanásos, szőrös, kicsit fura feje van, vagy bármi más, nekem akkor is szép. Miért?

15/L

2012. jún. 10. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Mert valamiért boldog vagy. Netán szerelmes is?
2012. jún. 10. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Kezdesz felnőni és meglátni, hogy nem minden a külső. :)

Csak így tovább!

23N

2012. jún. 10. 22:24
 3/4 anonim válasza:
70%
Aki belül szép, az másokat is szépnek lát. Minél szebb, vagyis jobb vagy lelkileg, annál szebbnek látsz mindent. A vilá körülöttünk egy tükör. Ha szépnek látjuk a világot, ez azt jelenti, szépség van bennünk.
2012. jún. 10. 23:02
 4/4 anonim válasza:
53%

- Az megmutatkozik neked,ha majd már

helyes úton jársz,

nyugalmas érzés árad szerte benned,

s…mindent…szebbnek látsz.

itt az egész vers erről

[link]

2012. jún. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!