Ti ismertek ilyen embert?
Kíváncsi lennék, hogy csak az én környezetemben jellemző-e a következő szitu: Több embert is megemlíthetnék, de ugyanaz végül is a példa:
Egyedül nem tud létezni, ha végre talál maga mellé valakit, akkor csak érte él, muszáj, hogy ébredés után már meg is beszélje vele az aznapi talit, nem hagyja békén a párját, folyton hívogatja, történik vele egy olyan kis kaliberű dolog, hogy pl. a boltban elé állt egy öreg néni, már meg kell osztania vele, fb minden képe alá oda kell írnia, hogy: Szeretlek, kicsim! Rengeteg szívecskével, lényeg a lényeg: Ha végre akad párja, akkor kész, külvilág nuku és csak a párja, csak a párja. Csak félembernek és szerintem azok is, ha nincs mellettük valaki.
házas vagyok már, kiválóan működik a házasságunk, pedig hagyunk egymásnak életteret, nem is tudnék magam mellett ilyen ragaszkodó férfit elviselni, nem a féltékenység beszél belőlem, mielőtt egy kedves válaszadó odavetné.:)
Igen,én is ismerek ilyet...persze ez nem normális kapcsolat úgymond,mindig valami lelki dolog áll mögötte.Konkrétan tudok is ilyenről.Gyerekkorában nem voltak barátai,szülőkkel rossz kapcsolat.Aztán kapcsolatfüggővé válik,ha akad valaki,egyedül pedig nem tud létezni. Én is ragaszkodó és féltő vagyok,de ugyanakkor felnőtt ember és megadom a szabadságot annak,akivel egytt vagyok.
23/N
Hasonló vagyok, bár a facebook és a bármi apróság történik velem megosztom nem tartozik bele.
Nem csak az én véleményem, de mi amúgy is ilyenek vagyunk, hogy egymással találjuk meg a boldogságot, nem kívánjuk az egymás nélkül töltött időt.
6 éve vagyunk együtt, lassan házasság és baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!