Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ismertek ilyen embert?

Ti ismertek ilyen embert?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy csak az én környezetemben jellemző-e a következő szitu: Több embert is megemlíthetnék, de ugyanaz végül is a példa:

Egyedül nem tud létezni, ha végre talál maga mellé valakit, akkor csak érte él, muszáj, hogy ébredés után már meg is beszélje vele az aznapi talit, nem hagyja békén a párját, folyton hívogatja, történik vele egy olyan kis kaliberű dolog, hogy pl. a boltban elé állt egy öreg néni, már meg kell osztania vele, fb minden képe alá oda kell írnia, hogy: Szeretlek, kicsim! Rengeteg szívecskével, lényeg a lényeg: Ha végre akad párja, akkor kész, külvilág nuku és csak a párja, csak a párja. Csak félembernek és szerintem azok is, ha nincs mellettük valaki.

házas vagyok már, kiválóan működik a házasságunk, pedig hagyunk egymásnak életteret, nem is tudnék magam mellett ilyen ragaszkodó férfit elviselni, nem a féltékenység beszél belőlem, mielőtt egy kedves válaszadó odavetné.:)

2012. jún. 2. 12:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a nő is ragaszkodó, ez élteti a kapcsolatot. Még az a szerencse, ha mindketten kapcsolatfüggők. De ha a másik nem az, akkor meg fog fulladni.
2012. jún. 2. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Igen én ilyen vagyok.Párkapcsolatfüggő.Mondjuk facebookot nem használok de mindig is szerettem a párom közelében lenni.10év alatt 7-8napot töltöttünk külön ebben a szülés miatti távollét is benne van.Véleményem szerin nincs ezzel gond ha olyan párt választ az ember aki ugyanigy érez,ellenkező esetben megfolytja egyik a másikat.
2012. jún. 2. 12:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen,én is ismerek ilyet...persze ez nem normális kapcsolat úgymond,mindig valami lelki dolog áll mögötte.Konkrétan tudok is ilyenről.Gyerekkorában nem voltak barátai,szülőkkel rossz kapcsolat.Aztán kapcsolatfüggővé válik,ha akad valaki,egyedül pedig nem tud létezni. Én is ragaszkodó és féltő vagyok,de ugyanakkor felnőtt ember és megadom a szabadságot annak,akivel egytt vagyok.

23/N

2012. jún. 2. 12:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Felénk a legtöbb csaj ilyen.Mindig az AKTUÁLIS párja volt az élete középpontjában.Amikor szerettem volna velük beszélgetni valamiről,akkor folyton csak a pasijukról tudtak beszélni.Elég unalmas volt már.Szerintem az ilyeneknek kicsit alacsonyabb az IQ-juk az átlagnál.És meglepő,milyen sokan vannak!De az az érdekes,hogy a pasijukat,akit állítólag annyira szerettek,hogy majd belehaltak a hiányába,simán lecserélték egy másikra.Szóval ez nem igazi szeretet,köze nincs hozzá.
2012. jún. 2. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Hasonló vagyok, bár a facebook és a bármi apróság történik velem megosztom nem tartozik bele.

Nem csak az én véleményem, de mi amúgy is ilyenek vagyunk, hogy egymással találjuk meg a boldogságot, nem kívánjuk az egymás nélkül töltött időt.

6 éve vagyunk együtt, lassan házasság és baba.

2012. jún. 2. 12:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Ahaa... Köszi a válaszokat.:) Pont ez lett volna a következő kérdésem, hogy és szerintetek ez miért alakulhatott ki? :D
2012. jún. 2. 12:52
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Mert neki ő a társa, szerintem ez nem probléma, főleg ha a másikat nem zavarja. Én is felhÍvom a párom naponta többször, mert szeretem hallani a hangját, de ha ez egy olyan rossz dolog, akkor ez legyen a legnagyobb problémám.Szerintem még mindig jobb, mint élni egymás mellett és nem egymással.
2012. jún. 2. 14:11
 8/11 A kérdező kommentje:
És a párodat ez nem zavarja? Nem vagy neki erőszakos, rámenős? Csak kérdem, tényleg érdekel. Valaki ilyen, valaki olyan. :)
2012. jún. 2. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
Nem, örül neki, miért zavarná? Beszélünk naponta 4-szer, azért ez nem kóros.Ha zavarná, szerintem ott lenne a gond.
2012. jún. 2. 15:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha mindkét félnek megfelel ez a ragaszkodás,akkor nincs ezzel gond,elvégre nem vagyunk egyformák,és mindenki máshogy éli meg a párkapcsolatosdit.
2012. jún. 2. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!