Ti ismertek ilyen embert?
Kíváncsi lennék, hogy csak az én környezetemben jellemző-e a következő szitu: Több embert is megemlíthetnék, de ugyanaz végül is a példa:
Egyedül nem tud létezni, ha végre talál maga mellé valakit, akkor csak érte él, muszáj, hogy ébredés után már meg is beszélje vele az aznapi talit, nem hagyja békén a párját, folyton hívogatja, történik vele egy olyan kis kaliberű dolog, hogy pl. a boltban elé állt egy öreg néni, már meg kell osztania vele, fb minden képe alá oda kell írnia, hogy: Szeretlek, kicsim! Rengeteg szívecskével, lényeg a lényeg: Ha végre akad párja, akkor kész, külvilág nuku és csak a párja, csak a párja. Csak félembernek és szerintem azok is, ha nincs mellettük valaki.
házas vagyok már, kiválóan működik a házasságunk, pedig hagyunk egymásnak életteret, nem is tudnék magam mellett ilyen ragaszkodó férfit elviselni, nem a féltékenység beszél belőlem, mielőtt egy kedves válaszadó odavetné.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!