Egy domináns típusú embert el lehet nyomni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 15:04
1/10 anonim válasza:
Szerintem egy nála mégdominánsabb egy kicsit el tudja nyomni, vagy inkább úgy mondanám, alázatos lesz vele szemben és hagyja magát elnyomni.
2/10 anonim válasza:
Csak egy erősebb tudja elnyomni.
4/10 anonim válasza:
Nem hiszem (vagy csak látszolag).
5/10 anonim válasza:
Én egy meglehetősen domináns nő vagyok, párom még nálam is dominánsabb. Nem volt könnyű menet egymáshoz csiszolódni, azt sem mondanám hogy két ilyen típus valaha is tökéletesen összecsiszolódik. Azt tudom elmondani, hogy megtanultunk alkalmazkodni, van hogy az én akaratom érvényesül ő háttérbe húzódik (megjegyzem nem tetszik neki, de megtanulta palástolni) fordítva ugyan ez.
Azt gondolom hogy teljesen nem tudna elnyomni és én se őt.
6/10 anonim válasza:
ha van még nála is dominánsabb, vagy olyan a helyzet, hogy az egyik domináns fél jobb helyzetben van, mint a másik.
7/10 anonim válasza:
Véleményem szerint nem. A páromból indulok ki, sikeres az élet minden területén, tudja mit akar, szinte mindent elért már az életben. Önbizalma van mindehhez, tudja, hogyan érje el,amit el akar. Elnyomhatatlan. Próbáltam, képtelenség.
8/10 anonim válasza:
Engem már több rendkívül domináns pasival is összehozott a sors, mégis olyannyira domináns vagyok, hogy végül minden kapcsolatomban az én szavam volt a döntő. Tehát az előzőekkel egyetértve úgy gondolom, hogy ha valaki egy még dominánsabbal jön össze, akkor bizony elnyomható. De általában csak a párkapcsolat területén. Tehát a munkahelyen, baráti társaságban maradnak ugyanúgy dominánsak.
9/10 anonim válasza:
Ha valaki még erősebb egyéniség, akkor igen, el lehet nyomni. De nem biztos, hogy jó ötlet. A 'domináns jellem' néha csak egy rendkívül vékony héj, egy jól megszerkesztett álarc, ami mögött egy összetört, félénk ember reszket. Ha a héjat hirtelen összetöröd, az illető lehet, hogy öngyilkos lesz, annyira legyengül.
10/10 anonim válasza:
...Aki meg simán csak bátor, határozott, céltudatos, az nem domináns. Akinek elég önbizalma van, az SOHA nem utazik arra, hogy elnyomjon másokat, ami azt jelenti, hogy őt sem kell megpróbálni elnyomni, mert nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!