Hány éves kortól elfogadott gyereket szülni, amikor már nem szólják le az embert, hogy na biztos csak becsúszott?
ha házas vagy, nem számít a kor, ha szülsz
nem tételeznek fel becsúszást
hacsak nem nagy hassal állsz oltár elé..
Engem aztán nem érdekel ki mit gondol. Az emberek imádnak a másik dolgán csámcsogni, imádják a másikat kibeszélni, pocskondiázni. Bármit csinálsz, lesz aki beleköt. Én 21 éves vagyok, van egy 6 hónapos kisfiam. Nem a szüleim nyakára szültem, jó anyagi körülményeink vannak, van szakmám, érettségim, most is tanulok levelezőn és imádom a kisfiamat. Ő az életem értelme, csak jó irányba haladtam mióta megszületett.
Pont nem érdekel, hogy ki mit gondol. Mindenki törődjön a maga dolgával.
Szerintem ha együtt vagytok már pár éve a pároddal és nem a szülők tartanak el, akkor már nem gáz. De így is lehet valaki rosszindulatú és megkérdezi, hogy terveztétek-e...
Kort nem tudnék mondani, mert ismerek olyat, aki 19 évesen feleség volt és nem sokkal utána szült is, én 23 évesen itthon lakom, tanulok, nincs még állandó munkám, de 5 éve együtt vagyunk a vőlegényemmel, és még el se tudom képzelni, hogy anyuka legyek.
Én nem életkorhoz kötöm.
Ha valaki egy féléves kapcsolatban, munka nélkül vállal gyereket akkor ez az első gondolatom mert nem tudom elképzelni, hogy ilyen helyzetben miért vállal valaki tudatosan gyereket.
Na, jól le is pontoztatok. :) Erről beszéltem...
Remélem ez a legnagyobb örömötök az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!