A barátom másokkal flörtöl, ez normális és elfogadott?
abban nincs semmi szerintem, hogy jóban van az exével, vagy hogy megdícsér másokat. én is meg szoktam dícsérni másokat és a férjem volt barátnőivel is jóban vagyok.
szerintem is, inkább az a nem normális,hogy nem jutottatok konszenzusra ezt illetően
az én párom sok nővel dolgozik együtt, és tudom, hogy ő is dicsérgeti őket, meg a nők is őt, sokszor ugratják egymást, a párom néha még el is viszi őket kocsival haza, ha épp egyszerre indulnak, de ez engem egy pillanatig sem aggaszt...semmi okom rá, hogy kételkedjek a hűségében, teljesen megbízom benne, ha meg történne valami, tudja, hogy már itt sem vagyok.
a volt barátnőivel én is jóban vagyok, teljesen normálisak.
szerintem lehet, hogy csak féltékeny vagy, elvégre nem lenne veled, ha nem téged szeretne.de tényleg meg kellene beszélnetek. lehet, hogy ez neki nem is flört, csak egyszerűen közvetlenség
flörtölj feltűnően mikor melletted van... Meglátod mennyire kinyílik a szeme!!
Ha rákérdez hogy ez mi volt, kérdezd meg hogy: talán csak nem megalázó???
Így van! Ha te megalázónak érzed, és Ő ezt nem érti meg, akkor nem normális a szitu!! Ha neked nem jelentene gondot, akkor lenne normális..
Beszéld meg vele, h neked ez nagyon kellemetlen. Személy szerint nekem is megalázó lenne, hogy a férjem mindeni más szeme láttára az exével (vagy bárki mással) nyíltan flörtöl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!