Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom másokkal flörtöl,...

A barátom másokkal flörtöl, ez normális és elfogadott?

Figyelt kérdés
Általában mindenkivel, akivel kicsit jóban van, nagyon kedves, dicséri őket. Az exével pedig szinte flörtöl. De szerinte ez nem komoly, csak a szája jár. Szerintem ez megalázó nekem, de szerinte nem, mivel nem gondolja komolyan, csak viccelődik. És hogy ezzel az exével mindig ilyen viszonyban voltak. Szerintetek ez normális így, ha ő állítja, hogy engem szeret? Nekem azért furcsa, mert én egyáltalán nem így viselkedek más pasikkal, még ha bejövök is esetleg valakinek, távolságtartó vagyok.
2011. szept. 7. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez annyira normális és elfogadott, amennyire te annak érzed. Ha téged zavar, és ő mégis csinálja, az nem normális.
2011. szept. 7. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem tartja tiszteletben azt, hogy neked mennyire rosszul esik, akkor kérd meg rà, hogy jó lenne ha tudnà mit akar, mert te igy nem tudsz mellette lenni.
2011. szept. 7. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

abban nincs semmi szerintem, hogy jóban van az exével, vagy hogy megdícsér másokat. én is meg szoktam dícsérni másokat és a férjem volt barátnőivel is jóban vagyok.

szerintem is, inkább az a nem normális,hogy nem jutottatok konszenzusra ezt illetően

2011. szept. 7. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

az én párom sok nővel dolgozik együtt, és tudom, hogy ő is dicsérgeti őket, meg a nők is őt, sokszor ugratják egymást, a párom néha még el is viszi őket kocsival haza, ha épp egyszerre indulnak, de ez engem egy pillanatig sem aggaszt...semmi okom rá, hogy kételkedjek a hűségében, teljesen megbízom benne, ha meg történne valami, tudja, hogy már itt sem vagyok.

a volt barátnőivel én is jóban vagyok, teljesen normálisak.

szerintem lehet, hogy csak féltékeny vagy, elvégre nem lenne veled, ha nem téged szeretne.de tényleg meg kellene beszélnetek. lehet, hogy ez neki nem is flört, csak egyszerűen közvetlenség

2011. szept. 7. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
flörtölj te is férfiakkal, úgy mint ő.
2011. szept. 7. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

flörtölj feltűnően mikor melletted van... Meglátod mennyire kinyílik a szeme!!

Ha rákérdez hogy ez mi volt, kérdezd meg hogy: talán csak nem megalázó???

2011. szept. 7. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:
71%

Így van! Ha te megalázónak érzed, és Ő ezt nem érti meg, akkor nem normális a szitu!! Ha neked nem jelentene gondot, akkor lenne normális..

Beszéld meg vele, h neked ez nagyon kellemetlen. Személy szerint nekem is megalázó lenne, hogy a férjem mindeni más szeme láttára az exével (vagy bárki mással) nyíltan flörtöl...

2011. szept. 7. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!