Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális és elfogadott dolog,...

Normális és elfogadott dolog, hogy 15 évesen szüljön gyereket egy lány?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdésből táplálkozva feltenném ezt a kérdést. Nekem is van véleményem róla de szimplán csak gyors közvéleménykutatást szeretnék.
2009. júl. 9. 09:47
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
94%
Hát egyáltalán nem.
2009. júl. 9. 09:48
 2/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális, és még annyira sem elfogadott.

Viszont előfordul, régen ez nem volt probléma, sőt, inkább természetes volt.

Ma leginkább a kisebbségnél fordul elő, de ez annyit jelent, hogy 100-ból 80-nál.

Nem követendő példa, de amíg nem tudjuk a hátteret és nem ismerjük az anyát, az apát, és a gyereket, addig nem illik személyre szabottan ítélkezni, és nagyon csúnya dolog (tudom, hogy semmi ilyesmit nem tettél, de sokan tesznek).

Egy 15 évesen szült "lány"

2009. júl. 9. 09:52
 3/46 anonim ***** válasza:
94%
Nem!!! Gyereknek gyerek?
2009. júl. 9. 09:53
 4/46 anonim ***** válasza:
83%

Nem gyereknek gyerek.

Akik ezt átélik/átélték csak azok tudják, hogy milyen ez, egyből felnőni és anyának lenni.

"Egy másik 15 évesen szült lány"

2009. júl. 9. 09:56
 5/46 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Melyik volt az a kérdés amiről beszélsz?
2009. júl. 9. 09:57
 6/46 anonim ***** válasza:
2009. júl. 9. 09:59
 7/46 anonim ***** válasza:
95%
A társadalom hibája is, hogy nem kezdik időben a gyerekek felvilágosítását, hanem inkább a nem kívánt terhességeket próbálják megszüntetni pl: a 18 éves elköttetheti magát. 3. válaszoló voltam
2009. júl. 9. 10:00
 8/46 A kérdező kommentje:
Én most tényleg azt kérném, hogy ne egymás véleményét támadjátok. Természetesen másik embernek lehet más véleménye.De tényleg erre a kérdésre gondoltam.
2009. júl. 9. 10:01
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem normális dolog.Egy 15éves még gyerek.Gyerekek a barátai is,terhesen elsem tudom képzelni minek lehet kitéve.Persze ha kimozdul otthonrol.Egy 15éves ne szüljön.Az unokatesom 16évesen szült.(nem tartjuk a kapcsolatot),majd 18évesen ujra.Most 30éves és azt hallom megbolondult.Szorakozni jár és napokig eltünik otthonrol.Tehát most potólja amit elmulasztott.
2009. júl. 9. 10:03
 10/46 anonim ***** válasza:
64%

9:56-os vagyok

Jó, akkor válaszolok a kérdésedre:

Igen normális dolog, csak sokan nem fogadják el, erkölcsi okokból gondolom. De azt elfogadják, ha már így alakult és becsúszott a baba, hogy szimplán elvetesse az a szegény 15 éves kislány és esetleg kockáztasson, hogy nem is lehet többet gyereke. Az álszent barmok. Vagy mit csináltam volna? Adtam volna örökbe? A világért sem!!!!!!

Mindennél jobban szeretem a gyerekeimet.

Még akkor is, ha már 9 éves és sokszor visszafelesel.

Sírnék minden nap, hogy vajon hol lehet, mit csinálhat, hasonlít-e rám. (Van egy kisöccse is azóta.)

Meg akartam tartani. És nem érdekelt a köz véleménye.

2009. júl. 9. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!