Normális és elfogadott dolog, hogy 15 évesen szüljön gyereket egy lány?

Nem normális, és még annyira sem elfogadott.
Viszont előfordul, régen ez nem volt probléma, sőt, inkább természetes volt.
Ma leginkább a kisebbségnél fordul elő, de ez annyit jelent, hogy 100-ból 80-nál.
Nem követendő példa, de amíg nem tudjuk a hátteret és nem ismerjük az anyát, az apát, és a gyereket, addig nem illik személyre szabottan ítélkezni, és nagyon csúnya dolog (tudom, hogy semmi ilyesmit nem tettél, de sokan tesznek).
Egy 15 évesen szült "lány"

Nem gyereknek gyerek.
Akik ezt átélik/átélték csak azok tudják, hogy milyen ez, egyből felnőni és anyának lenni.
"Egy másik 15 évesen szült lány"

9:56-os vagyok
Jó, akkor válaszolok a kérdésedre:
Igen normális dolog, csak sokan nem fogadják el, erkölcsi okokból gondolom. De azt elfogadják, ha már így alakult és becsúszott a baba, hogy szimplán elvetesse az a szegény 15 éves kislány és esetleg kockáztasson, hogy nem is lehet többet gyereke. Az álszent barmok. Vagy mit csináltam volna? Adtam volna örökbe? A világért sem!!!!!!
Mindennél jobban szeretem a gyerekeimet.
Még akkor is, ha már 9 éves és sokszor visszafelesel.
Sírnék minden nap, hogy vajon hol lehet, mit csinálhat, hasonlít-e rám. (Van egy kisöccse is azóta.)
Meg akartam tartani. És nem érdekelt a köz véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!