Normális és elfogadott dolog, hogy 15 évesen szüljön gyereket egy lány?

Ez nagyon nagyon sok minentől függ,nem lehet általánosítani. Természetesen nem ez az élet normális rendje, de ha így történik, és van háttere hozzá, inkább szülje meg, mint hogy elvetesse-és esetleg emiatt később meg ne lehessen gyereke.
Ismerősöm felesége is 16 évesen szült, nem tanácsoltuk neki, sőt hadakoztunk ellene, de semmi gond nem volt, csodásan felnevelte a kicsit.

A q+%( anyját az összes ilyen mocskos válaszadónak!
Ha nem tudjátok a körülményeket meg semmit, akkor miért írkáltok hülyeséget? És ha majd a te lányod megy haza terhesen, babával, mit mondasz majd neki? Menjen a híd alá?
Képzeld, szültem 15 évesen egy gyereket, mellette sulit végeztem, dolgoztam, és még az összes házimunkát is én csináltam anyu helyett, mert olyan volt a munkája, hogy ő még főzni sem ért rá.(6 emberre!!!)
És csak én keltem a gyerekemhez, és senkinek nem adtam oda, hogy vigyázzanak rá még fél órára sem.
Majd gyorsan a párommal elköltöztümk abba a felújított házba ahol minden közben a saját kétkezi munkánkkal csináltuk meg mindent, hogy lakható legyen. A csatorna ásástól kezdve a falvésésig mindent mi csináltunk. Gyerek és munka mellett.
Úgyhogy kikérem magamnak, hogy egy kalap alá vegyetek minden 15 évesen szült nőt. És kis semmirekellő élősködőnek nevezzétek!
És köszönöm azoknak akik mindezért megbecsülnek.
És nem írnátok ilyeneket, ha a családotokban vagy valamelyik barátnőtökkel ilyen történt volna és egyáltalán tudnátok, hogy milyen is valójában.
És ezért emelted ki a kérdést? Hogy végre valaki jól megmondja? Gratulálok a bunkó stílusodhoz kedves Kérdező.
Jó lenne , ha visszaolvasnád a soraidat és akkor kiderülne ki itt az indulatos.
Egyébként te vetted a pelenkát neki, te biztosítottad a tetőt a feje fölé, az ételt a saját szádba ,hogy legyen mit enned te vetted meg?
Lebunkóztál , én nem teszem. Ezzel is több vagyok nálad! Sokmindentől elestél azt gondolom és egyszer majd te is rá fogsz jönni. A nem megélt gyermekkor majd az átmenet nélküli hirtelen felnőtté válás maradandó nyomokat hagy az ember lelkén. Elfolythatod magadban, hol a gyereknevelés ürügyén, hol a házépítés miatt. Mindennek meg van a maga ideje. Ezek örök bölcsességek. És ez elől te sem tudsz menekülni.

"Sokmindentől elestél azt gondolom és egyszer majd te is rá fogsz jönni."
Teljesen igazad van kérdező, rengeteg dologtól elesett az a hozzászóló, aki 15 évesen szült. Biztos nagyon bánja, és szívesen cserélne azokkal a nőkkel itt, akik annyira eltervezték az életüket, tanultak, éltek csak mire gyereket szülnének képtelenek teherbeesni. Nyilván nem így tervezte az életét, de tudod vannak olyan esetek amire nem készül az ember. Én is fiatalon szültem, na nem ennyire, én 19 voltam. Védekeztem, de pechemre beleestem abba a kis százalékba, aki gyógyszer mellett terhes lett. Így én is szüleimnél kezdtem, de mellette elvégeztem egy főiskolát, dolgoztam, lakást vettem. Szerinted csak a fiatal párok kezdenek szülőknél? Lehet éretlenebb még egy 15 éves, bár ilyen esetben kénytelenek hirtelen felnőni, de még mindig jobb szerintem mint azok a tökéletes anyukák, akik a könyvből nevelik a tökéletes gyereküket vén fejjel, és akár a saját nagyanyja is lehetne a gyerekének.

Köszi Utolsó!
Te legalább megértesz!
Igen kedves kérdező! Én vettem a gyereknek mindent a párommal együtt. Pénzt adtunk haza és egyéb kiadásainkat is saját magunk keresetéből fizettük. Pelenka, popsitörlő, kaja stb.
És nem gondolom, hogy bármitől elestem volna.
Én nem voltam az a buliba járós, meg a mostani egyetemisták, te jó ég! Barátnőm minden este az egyetemi bulik után seggrészegen megy haza. Ez normális és követendő? De abban a körben muszáj neki.
Nekem jobb a boldog otthonomban a gyerekeimmel lenni, meg a szerető párommal. És semmi nem hiányzik.
Egy-egy koncertre el tudunk menni, de párom sem az a szórakozós ivós fajta.
Nyugodt, békés életet élünk.
Ezt miért nem lehet elfogadni?
25 vagyok 2 egészséges gyönyörű gyerekem van, mások meg rinyálnak, mert 30 évesen még komoly kapcsolatuk sincs.
Mert mindenki a karrierjét építgeti.
És ők azok akik majd rádöbbennek, hogy valamit elrontottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!