Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális és elfogadott dolog,...

Normális és elfogadott dolog, hogy 15 évesen szüljön gyereket egy lány?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdésből táplálkozva feltenném ezt a kérdést. Nekem is van véleményem róla de szimplán csak gyors közvéleménykutatást szeretnék.
2009. júl. 9. 09:47
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
91%

nem, nem normális, de ezt senki sem mondta

attól még, hogy az a 15 éves lány felttete a kérdést, ez nem azt jelenti, hogy ez általános lenne

senki nem mondta, hogy ez követendő példa lenne

2009. júl. 9. 10:21
 12/46 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem sem normális. 15 évesen még egészen más dolgokkal kellene foglalkozni. Ami akkor kimarad, azt már soha nem tudja bepótolni és ez nem természetszerű. Ezt durván ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy újszülött 1 hetesen felállna... De ez nem jelenti az, hogy elítélem, HA gondosan törődik a gyermekével és 16 évesen nem szül még egyet, akkor számomra oké :)
2009. júl. 9. 10:23
 13/46 anonim ***** válasza:
79%
Nem azt mondom, hogy normális, de ha úgy alakul, és segítsége is van miért ne szülhetne egy 15 éves lány? Miért normálisabb és elfogadottabb az mikor nők 40-50 év között vállalnak gyereket (és ők tervezik), akit lehet már felse tudnak majd nevelni?
2009. júl. 9. 10:57
 14/46 anonim ***** válasza:
72%
utolsó előtti vok. Régen azért szültek hamar mert az átlag életkor igencsak alacsony volt. Most azért elérjük talán a 70-et is ... :( mindenesetre szerintem aki 40 évesen bevállal egy gyereket (az 50-ről ne beszéljünk mert az elég szélsőség és ritka is), az azért mindenféle szempontból érettebb, mint egy 15 éves!
2009. júl. 9. 11:13
 15/46 anonim ***** válasza:
63%
inkább szülje meg minthogy aabortuszt csináltasson.
2009. júl. 9. 12:55
 16/46 anonim ***** válasza:
70%

Anyu azt mondta nekem, mikor megszületett a kisfiam, hogy "milyen jó a kis unokámnak, mert sokkal több időt tölthet veled, mint amennyit én tölthettem az anyukámmal".

15 évesen szültem

2009. júl. 9. 13:29
 17/46 anonim ***** válasza:
53%
Ha 15 évesen elég érettnek érzi magát a szexhez, akkor miért nem volt annyi esze, hogy védekezzen? Inkább tanulnának a 15 évesek, besegithetnének a házimunkába. Úgy tűnik semmit sem csinálnak csak unatkoznak és ezét már 12-13 évesen szexelnek, olyan felnőttek, de a védekezésről fogalmuk sincs.
2009. júl. 10. 09:12
 18/46 anonim ***** válasza:
80%

Én 18évesen megtartottam,19vagyok most,mindenorás kismama:)

sztem ez a kor még határeset,korábban pl 15évesen tuti nem tartottam vna meg,föleg h azt sem tudtam milyen a sex...de ezt a babát még egyedül is vállaltam volna.és nem anyukámnak szülöm ,hanem nekem és a Páromnak.

38HETES KM:)

2009. júl. 10. 20:25
 19/46 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 9:56 os

Bár nem a legalkalmasabb a 15 év a gyerekszülésre én mégis kalalapot emelek előtted hogy ha már megfogant megtartottad azt a kicsi életet.

Egyébként egyes népeknél szokás a korai férjhezadás és szülés.

2009. júl. 20. 23:22
 20/46 anonim ***** válasza:
62%
sztem nem normális dolog,és egyáltalán nem elfogadott.Az emberekben ilyenkor egyből az az érzés alakul ki,hogy ÚRISTEN,de ha már így alakult,stb....szal egyértelműen nem sokan javasolják az abortuszt se meg azt se hogy tartsa meg...ez a komoly döntés attól függ miklyen az élete a leendő anyának,és milyet tudnak a későbbiekben biztosítani a családnak.Az h megtartják nem biztos h elfogadottnak vagy normálisnak tekintik,a lehető legjobban akarnak cselekedni.itt sztem egyik megoldás sem jobb vagy rosszabb a másiknál...
2009. júl. 20. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!