A szűk szavú vagy inkább az állandóen fecsegő bőbeszédű embert szeretitek?
Középútra szavazok...Lehessen vele beszélgetni,de azért tudja,hogy hol a határ...Van ismerősöm ebből és abból a "fajtából" is...Nos,hát az akinek be nem áll a szája nagyon le tud fárasztani...Szűk szavúval pedig sokszor nehéz összehozni egy jó beszélgetést...
Most pedig,reklám:
a fecsegőset.
beszéljen csak magáról, legalább annál kevesebbet kell kiadnom magamról :D
egy szűkszavú is lehet jófej ember, egy bőbeszédű is fecseghet ostobaságokat.
rám azt mondják, sokat beszélek, de persze be tudom fogni a szám, ha kell (régebben ez nem igen ment, most is már csak az önuralom miatt megy). de általában tényleg be sem áll a szám, mert minden újabb mondatról eszembe jut egy újabb sztori, amit mindenképpen el kell mesélnem, de nem bánják, mert elvileg vicces vagyok. :) találkoztam már olyan sráccal, aki mellett szóhoz se tudtam jutni és hiába kérdezett valamit, amire válaszolni hagyott kb két szóban, csak mondta a magáét és fényezte magát. na ezt ki nem állhatom. úgyhogy lehet mind kettő fajta jó és rossz természetű is, ne ez legyen a döntő érv, én aszondom. :)
Haha, mindenki kitért a válasz elől :) A "középút" válasz olyan, mintha a kérdés ez lett volna: melyik tetszik, a fehér vagy a piros? Ti meg azt írjátok, a rózsaszín..... :)
Az én konkrét válaszom: a fecsegőset. Mert vele lehet társalogni. A szűkszavú emberekkel sokszor állati fárasztó beszélgetni, mert nem tudsz kicsikarni belőlük egy normál összetett mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!