Ti jobban szeretitek a második házasságotokból született gyereketeket, mint az elsőből születettet?
Én is láttam ilyenre példát:(
Tudom, hogy le leszek pontozva, de nem érdekel: Ha rajtam múlna nem engedném, hogy több gyerek legyen több apától, kivéve,ha az első gyermek édesapja elhunyt, tehát az anya özvegy.
Egyszerűen undorító, hogy lassan nincsenek édestestvérek, csak féltestvérek, 3 gyerek 3 apától, aztán egyik sem marad a gyerekei mellett..
Most volt róla szó a TV-ben, hogy több válás van, mint házasság :(
Azért ez valahol rohadtul minősíti a társadalmunkat..
Én 2. házasságból született gyerek vagyok. Apukámnak volt egy felesége, és abból egy fia. Nem érzem úgy, hogy őt kevésbé szerette volna. Olyannyira nem, hogy a válóperbe is csak úgy ment bele a feleségével, hogy a bátyám nála marad. A felesége pedig bele is ment, szóval simán lepasszolta a gyereket, hogy ő élhesse a kis életét.
Aztán apukám összejött anyukámmal, megházasodtak, és megszületett a másik bátyám ,majd később én. Mire én megszülettem, a féltestvérem már nem lakott velünk, de soha nem éreztem úgy, hogy rá máshogy néznék a családban. 3 éves korától anyukám nevelte.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!