Mikor engedtétek el a gyereketeket először bulizni?
Az én szüleim igaz mindig engedékenyek voltak, elvégre fiatalon ők is jártak bulizni...nővérem 15 volt mikor először volt buliban, én 16 évesen.
Bár tény hogy a mai fiataloknál sose lehet tudni milyen "bulira" gondolnak. De én sose vittem semmit túlzásba.
18l
Először majdnem 15 éves voltam, amikor elmehettem kocsmába az unokatesómmal. De az annyira rossz élmény volt, hála az unokatesómnak, hogy utána nem akartam egy darabig kocsmázni, szóval jól csinálták anyumék... :D Mentségükre legyen mondva, vidéken lakok, nálunk nincs más, csak kocsma. A discot meg nem szeretem.
Koncertre pár hónappal később, már 15 évesen mentem.
Házibuli 16 éves koromban volt.
Viszont hozzá kell tennem, hogy tudták, hogy megbízhatnak bennem - mindig időben hazamentem, mindig tudták, hogy hol vagyok, az első koncertnél, ahová elengedtek átjöttek értünk a barátnőm szülei, az első kocsmázáskor meg anyumék jöttek át értem, mert olyan "jó" a közlekedés.
mark86
bocsi hogy "nem tudok" konkrétan válaszolni,de nemsokára kislányom lesz és már most gyomoridegem van az ilyen témától :DD
szét fogom stresszelni magam! :)
Én először 12 évesen voltam koncerten, akkor még apuval és nővéremmel. Aztán 15 évesen lettem elengedve nővéremmel és barátommal egy 3 napos fesztiválra. Azóta járok rendszeresen koncertekre, kocsmába, fesztiválokra.
19/l
14 évesen mentem először buliba a nálam 5 évvel idősebb bátyámmal,mert el akart vinni. Anyuék, ismerve tesómat, el is engedtek vele azzal a kikötéssel, hogy 9-re haza visz. Nem volt gond, megbízhattak bennünk.
Discoba 16 évesen mehettem el a barátnőimmel szombaton, ami tinidisco volt, és 10-ig tartott. Kb 10percre laktunk onnan, kb a lányokkal egyfele. Simán elmehettünk, ha kellett,tesóm elénk jött. Jó dolgunk volt. :)
(Ja, és vidéken nőttem fel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!