Kamaszok, kamaszok szülei! Hány évesen mentetek/engedtétek el először a gyereketeket buliba?
12 évesen ami egy balatoni nyaraláson volt a barátaimmal(7 jóképű 14,15 éves fiúval), bár nem volt valami nagy buli. Aztán fél évre rá, a bátyám szülinapi bulián( 18 éves), de szimpla hely volt, bár a végeredmény...
ÉS AZ ANYUM NEM VALAMI ENGEDÉKENY TIPUS
Gimi 3. után, már a nyáron oda mentem ahova akartam. Gyorsan le is léptünk a barátnőimmel Balcsira nyaralni.
Előtte ismerősökhöz 10-11 óráig mehettem el.
na ez cink ,
én 16 vagyok és oda megyek ahova akarok xD
Amióta elballagtam 8-ból azota mehetek 1ig.
16L
Fél 10-10ig ott vagyok, ahol akarok. Én tuti elengednélek. :)
13/L
A hugomék szoktak nagy bandákban bulikba járni, aztán mindig van olyan aki nem iszik, hazahozza őket, vagy én magam megyek eléjük. Kisebb koromban én is így jártam, igaz az én szüleimet nem érdekelte mivan, de a tieidnek talán megnyugtató lenne, ha ismerné azokat akikkel elmész, illetve lenne néhány srác is, akiknek ismerik a szüleiket.
Esetleg azt is megkérdezhetnéd, hogy úgy nem lenne.e jó, ha elvisznek aztán teszem azt hajnal kettőkor hazahoznak. Ez is jobb mint a semmi, de ezt csak akkor vállald be, ha nem akarsz inni, leginkább sokat inni.
Csak fokozatosan mindent, először vigyenek ők, ez nem a legnagyobb élmény lesz, de kezdésnek jó. Aztán már barátokkal mész, de ők jönnek érted.
A végén pedig, mikor már eléggé ismered az éjszakát, barátokkal jössz-mész.
A lényeg, hogy soha ne maradj egyedül, úgy sehova ne indulj el, inkább hívd fel a szüleid, hogy vigyenek haza.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!