Kamaszok, kamaszok szülei! Hány évesen mentetek/engedtétek el először a gyereketeket buliba?
Ne haragudj de a te szüleid szadisták. :( Ez szörnyű lehet. Nem tudom mit gondolnak az ilyen szülők, mit fogsz csinálni majd ha egyetemre mész? Fejjel ugrasz majd a többiek után a mélyvízbe úgy, hogy még úszni sem tanulhattál meg.
Én 15/L vagyok, de már tavaly, nyolcadikban is simán elengedtek, volt hogy hajnalban értem haza és még szólni sem tudtam mer lemerült a telóm. Most, ha felhívom őket egy-kettő körül, hogy ottaludhatok-e valahol, (ahol mellesleg nincs ismerősünk) mikor már rég otthon kéne lennem, lazán rábólintanak. És igazából ennek mi az eredménye? Önállósodás, tapasztalatszerzés. Ezeknek a körülményeknek az ellenére szűz vagyok, eddig csak a pasimmal kavartam, csak egyszer ittam annyit, hogy értem kellett jönni. A szüleid jóformán a semmitől féltenek, bár ez attól is függ merre laksz. Szegeden például elég barátságos emberek vannak, aktív éjszakai élet, könnyen eljutsz a-pontból b-be, szóval pesthez képest biztonságos a mászkálás.
Mi a haverokkal sütést csináltunk , aputól megkérdeztem , hogy meddig lehetek (szomszéd faluba volta sütés helye) erre ő : 8-ra otthon légy ! mondom neki , hogy jól vagy minimaxnak van 8-kor vége ! akkor is csak 8-ig engedett el .Haverok mondják , hogy kapcsioljam ki a telefont és maradjak velük reggelig . Kikapcsoltam és maradtam ... utána kitaláljuk , hoyg hivunk fel vmi ismerőst és betyárkodunk egykicsit , nem épp akkor hiv fel az apám . Akkor elindultam haza , de ő már az ottani buszmegálóvan várt . Hazaértünk és hogy miért nem fogadtam szót ... mint az ovodás úgy beszéltek velem . Szokásos veszekedés mire miondom nekik , hogy . nem aza bajotok , hogy 2 órával tovább maradtam kint hanem az , hogy 2 óráig normálisan éreztem magam !
Nem értik meg , hogy nem 30 évvel ezelőtt vagyunk. Állandóan azt beszélik , hogy ők is cs eddig maradtak ki , de kit érdekel mikor az összes haverom akkor megy ki mikor nekem már haza kell mennem .
ja 15 F
13-14 évesen mentem el először buliba de az nem egy népszerű buli volt. 1-2 havonta tartottak discot szal és amúgy is csak ismerősök voltak ott.
Először ha jól tudom 16 évesen voltam a városban bulizni egy népszerű de nem túl színvonalas diszkóba, bár a falusi disconál sokkal jobb volt.
Most 19 vagyok én nagyon ritkán megye vhova, idén egyszer voltam házibuli és egyszer discoba.
14 vagyok, 8.os... ötödiktől fogva elengedtek tinidiscokba (persze ott nincs pia meg cigi meg ilyenek + tanárok lesnek mint állat -.- és csak szolid kis ruhákba mehettem) de tavaly óta tesómmal úgymond bárhova elengednek, persze csak ahova lehet fiataloknak :S Tesóm haverjaival pedig tökjól elvagyok :) (mellesleg 20 évesek) És sajnos van olyan, mikor én vigyázok rájuk, nem ők rám.. ezt persze szüleim nemtudják :D de én amúgyse vagyok az ivós típus, nemszokásom én csak jólérezni magamat megyek oda :)
a szüleiddel pedig jólenne elbeszélgetni, lassan érettségizel, a gimis évek nagyban a buliról szólnak, nemhiszem hogy olyan vagy aki képes elkallódni, tudsz magadra vigyázni, ez így egyszerűen nemnormális... nemtudom te hogy birod, sajnállak :/
Először talán valami barátnődnél alvással kéne kezdnei, nem egyből a pia meg a disco-k. Vagy minél többször hívd magadhoz a barátaidat, a szüleid hagy ismerjék meg őket, hogy tudjanak bennük bízni, azért az sem mind1 hogy kivel mehetsz el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!