Számotokra mi tesz egy embert érdekessé?
...avagy mitől gondoljátok azt hogy valaki érdekes valaki pedig unalmas.
Például ha valakinek sok a hobbija, szenvedélye...? Pl. jól táncol és jár fellépésekre vagy szépen rajzol és rendszeresen kiállítják a rajzait? Vagy rendszeresen versenyez valamilyen sportban? Tehát az teszi érdekessé, amiben jó, amihez van tehetsége.
Vagy pedig inkább az a döntő ebben a kérdésben, hogy milyen szókincse, stílusa, hogyan beszél, vicces e, szórakoztató e a társasága, jól érzed e magad vele? Vagyis a személyisége?
Vagy valami más? A külső netalántán?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, légyszi fejtsétek ki :)
Ha pl a fent említetteken kívül semmi sem jellemez valakit, akkor már unalmas eleve vagy van még valami ami egy emberben rejtőzhet?
nagyon jó dolgokat írtok köszönöm a válaszokat!
utolsó előttinek: most itt kizárólag az érdekesre gondoltam. ezért is így tettem fel a kérdést. a példád nagyon jó volt, hogy egy drogos is lehet érdekes, de az hogy értékes is, megint más megközelítés.
Az érdekes ember,akivel egy hullámhosszon vagyok,tök mindegy,milyen élete van és hogy ő milyen.És az az unalmas,akivel nem értjük egymást.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!