Van két lány az osztályba és kölcsönösen utáljuk egymást, ez elég jó szivatás lenne? ( a többi lent)
Figyelt kérdés
az egész történet azzal kezdődik hogy elég szép vagyok ( az emberek szerint)és ők meg nem annyira és ezért utálnak és stb stb stb.beszólogatunk egymásnak meg ilyenek
azt gondoltam ki hogy az eggyiknek elégnagy kiálló fogai vannak és nem egy szép látvány ,én meg odamennék hozzá és átnyújtanék neki egy papírt amin egy fogorvos telefonszáma van...a másiklánynak meg elégnagy a bajúsza (pfujj,lány létére) és neki meg egy kozmetikus telefonszámát adnám oda...:D mit szóltok hozzá? eléggé megszivatnám őket ezzel? mert az a célom !
2012. jún. 5. 19:03
21/25 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hogy akkor is folytatni fogják ha a kérdező nem csinál semmit. Most milyen dolog ez? Tartsa magában az egészet, nyelje le azt kész?Az egy cseppet sem egészséges. Meg kell tanulni kiállni magadér, hogy később se tűrd el, ha valaki szemétkedik veled. Ebben a korban (gondolom tini) ezek igenis meghatározó dolgok a személyiség kialakulásában..Nem mellessleg az életben sokkal gonoszabb emberek is vannak, és mi meg tűrjük el "jók", hogy mit művelnek? biztos, hogy nem...nem kellene álszenteskednie itt mindenkinek..
22/25 anonim válasza:
Persze, hogy álljon ki magáért. De a kiállok magamért és a gyerekes hülyeségekkel próbálom bizonyítani, hogy én vagyok a jani, az nem ugyanaz.
23/25 anonim válasza:
Akkor a nagyon hasznos tanácsok mellé amit mondtatok azt is írjátok le, hogy mit csináljon, hogy kiérdemelhesse a tiszteletet ami jár neki, de úgy, hogy nem lesz gyerekes. Előre szólok a semmittevéssel csaj az ellenkezőjét éri el.
24/25 anonim válasza:
Sajnos ez ügyben nem tudok tanácsot adni. Ha valaki nem csinál semmit, mert úgy érzi, hogy a támadások alaptalanok, akkor le fognak állni. Ha nem biztos magában akkor természetesen nem állnak le, hisz érzik, hogy van mit támadni. De ehhez egy pszichológus kellene, nekem nincs kedvem lelki tanácsadót játszani tiniknek. Jó esetben majd kinövi.
25/25 anonim válasza:
Akkor minek írsz ide ha nem akarsz tanácsot adni?:D A kötekedés az persze megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!