Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van két lány az osztályba és...

Van két lány az osztályba és kölcsönösen utáljuk egymást, ez elég jó szivatás lenne? ( a többi lent)

Figyelt kérdés

az egész történet azzal kezdődik hogy elég szép vagyok ( az emberek szerint)és ők meg nem annyira és ezért utálnak és stb stb stb.beszólogatunk egymásnak meg ilyenek

azt gondoltam ki hogy az eggyiknek elégnagy kiálló fogai vannak és nem egy szép látvány ,én meg odamennék hozzá és átnyújtanék neki egy papírt amin egy fogorvos telefonszáma van...a másiklánynak meg elégnagy a bajúsza (pfujj,lány létére) és neki meg egy kozmetikus telefonszámát adnám oda...:D mit szóltok hozzá? eléggé megszivatnám őket ezzel? mert az a célom !

2012. jún. 5. 19:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
végül is ötletnek nem rossz, de én a helyedbe addig örülnék amíg vannak irigyeim..
2012. jún. 5. 19:04
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
gyerekes
2012. jún. 5. 19:06
 3/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ és örülök is neki,de már nagyon elegem van belőlük :D :|
2012. jún. 5. 19:06
 4/25 anonim ***** válasza:
ha tényleg nem hagynak békén, akkor nyugodtan:)
2012. jún. 5. 19:08
 5/25 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, 11?
2012. jún. 5. 19:13
 6/25 anonim ***** válasza:
90%

Azért utálnak, mert beképzelt vagy.

És buta is. Ha lenne eszed, nem szólogatnál vissza nekik, észre sem vennéd őket, hiszen pont ezért csinálják. Azzal, hogy ilyen gyerekes baromságokat találsz ki, amik mellesleg szerintem szívatásnak elég gyengék, semmit nem fogsz elérni.

2012. jún. 5. 19:15
 7/25 anonim ***** válasza:
jaj..valszólinű hogy a lány 6.7.-es körüli, ilyenkor tök normális hogy mindenki utál mindenkit...aha jó 5let.
2012. jún. 5. 19:35
 8/25 anonim ***** válasza:
81%
Csak ne lepődj meg, ha ők meg egy illemtanár telefonszámát adják majd meg neked.
2012. jún. 5. 19:41
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg ha már szívatni akarsz, találj ki valami jobbat, pl. amit én csináltam kb. 5-6ikban, volt egy kicsit ducibb o.társam, az egyik barátnője nevében írtam levelet hogy "olyan az XY olyan ronda, kövér és büdös is" stb, ilyeneket írtam bele, aztán eldobtam óra közben, valaki megtalálta, a 2 barátnő összeveszett, a megtaláló is bőgött mint egy hülye, az ofő hivatkozott hogy ő ám kideríti ki írta ezt, na, ez legalább szórakoztató volt, és persze nem is jöttek rá hogy én voltam.
2012. jún. 5. 19:48
 10/25 anonim ***** válasza:
és még csodálkozol,hogy nincsenek barátaid? Azért megnézném mennyire vagy olyan húde szép.Ismerek egy lányt,azis nagyon szépnek hiszi magát,holott még az átlagos szintet is alig hasítja.
2012. jún. 5. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!