Fiúk! Igaz, hogy első látásra jobban megfog titeket egy hosszú hajú lány?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 21:23
1/11 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de én is ezt tapasztalom, pedig sokaknak az arca miatt sokkal jobban áll egy csinos rövid frizura. Én is kíváncsi lennék a válaszokra...
2/11 anonim válasza:
Általában igaz, de ez azért van, mert nagy részünk a hosszú hajú lányokat szereti. Aki a rövid hajúakra bukik, azt nyilván egy rövid hajú lány fogja jobban megfogni:)
3/11 anonim válasza:
Nekem mindig is a hosszú hajú lányok tetszetek nem tudom egy rövid hajú lány tisztára úgy néz ki(általában)mint egy fiu
4/11 anonim válasza:
Barátnőmnek vállig érő haja van, sokkal jobban áll neki, mint a hosszú, és igen jól néz ki.:)
5/11 anonim válasza:
Igaz.
A vállig érővel amúgy már nincs bajom, de ha hosszabb az még jobb:)
6/11 anonim válasza:
igaz...mert szexibb persze ha van egy csúnya arcú hosszú hajú lány és egy széparcú rövidhajú akkor a rövidhajú a nyerő....
7/11 anonim válasza:
Ha már vállig ér, akkor már nekem nagyon vonzó.
Amúgy maga a kisugárzás fog meg engem, így simán beleszerethetek első látásra akár egy nagyon rövid hajú nőbe is
8/11 anonim válasza:
T-90! ez a Halle Berry is tisztára olyan mint egy fiu mi..?! ;) :D 33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!