Van két lány az osztályba és kölcsönösen utáljuk egymást, ez elég jó szivatás lenne? ( a többi lent)
az egész történet azzal kezdődik hogy elég szép vagyok ( az emberek szerint)és ők meg nem annyira és ezért utálnak és stb stb stb.beszólogatunk egymásnak meg ilyenek
azt gondoltam ki hogy az eggyiknek elégnagy kiálló fogai vannak és nem egy szép látvány ,én meg odamennék hozzá és átnyújtanék neki egy papírt amin egy fogorvos telefonszáma van...a másiklánynak meg elégnagy a bajúsza (pfujj,lány létére) és neki meg egy kozmetikus telefonszámát adnám oda...:D mit szóltok hozzá? eléggé megszivatnám őket ezzel? mert az a célom !
Most Ti mégis mi a jó büdös fäszért, bäsztatjátok a kérdezőt? Most szerénykedjen, hogy jajj hát nem vagyok csúnyácska blabla. Csak a ronda lányoknak lehet szärakodni vele, ö meg ne csináljon semmit, mert jön az illem(???)tanár.
Ez tény volt, (nem kell elhinni). A kérdező szép, (ha tetszik ha nem, ha beképzelt ha nem, a kérdésben most ez van) és joga van megvédeni magát, vagy a saját módszerükkel visszavágni nekik.
Kérdező: közönség előtt csináld :)
Senki nem írt olyat, hogy azért nem szép a kérdező, mert beképzelt...
De sok esze nem lehet, ha ilyen idiótaságokkal akar visszavágni az egyébként nem kevésbé idióta osztálytársainak. Azt nem értem, miért kell lealacsonyodni a másik szintjére.
11 -egyes kommentelő köszi :)
nem vagyok beképzelt..nemtudom honann veszitek :D
és tényleg elég szép vagyok ,egy megyei szépségversenyen 2.ik helyezést értem el ami szerintem elég jó..:) (és nem beképzeltségből nehogy félre legyen értve)
és igen elég jó tanuló vagyok és okos
és nincs szükségem illemtanárra :Dmert nem vagyok bunkó senkivel (csak velük néha néha )
:D és köszönöm a kommenteket, akárki akármit is írt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!