Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van két lány az osztályba és...

Van két lány az osztályba és kölcsönösen utáljuk egymást, ez elég jó szivatás lenne? ( a többi lent)

Figyelt kérdés

az egész történet azzal kezdődik hogy elég szép vagyok ( az emberek szerint)és ők meg nem annyira és ezért utálnak és stb stb stb.beszólogatunk egymásnak meg ilyenek

azt gondoltam ki hogy az eggyiknek elégnagy kiálló fogai vannak és nem egy szép látvány ,én meg odamennék hozzá és átnyújtanék neki egy papírt amin egy fogorvos telefonszáma van...a másiklánynak meg elégnagy a bajúsza (pfujj,lány létére) és neki meg egy kozmetikus telefonszámát adnám oda...:D mit szóltok hozzá? eléggé megszivatnám őket ezzel? mert az a célom !

2012. jún. 5. 19:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
mondd csak te az okosabb tanulók közé tartozol? arról tudsz , h nincsen önbizalmad?
2012. jún. 5. 19:55
 12/25 anonim ***** válasza:

Most Ti mégis mi a jó büdös fäszért, bäsztatjátok a kérdezőt? Most szerénykedjen, hogy jajj hát nem vagyok csúnyácska blabla. Csak a ronda lányoknak lehet szärakodni vele, ö meg ne csináljon semmit, mert jön az illem(???)tanár.

Ez tény volt, (nem kell elhinni). A kérdező szép, (ha tetszik ha nem, ha beképzelt ha nem, a kérdésben most ez van) és joga van megvédeni magát, vagy a saját módszerükkel visszavágni nekik.

Kérdező: közönség előtt csináld :)

2012. jún. 5. 20:17
 13/25 anonim ***** válasza:
Természetesen a csúnya lányok is idióták, de nem ők tették fel a kérdést, így őket felesleges itt lehordani... Amúgy aki azt írta, szerinte nem szép a kérdező mert beképzelt, annak üzenem, ez hogy függ össze? Lehet valaki egyszerre beképzelt és tényleg csodaszép... Nem csak nagyképű rondák és szerény szépségek vannak ám.
2012. jún. 5. 20:23
 14/25 anonim ***** válasza:

Senki nem írt olyat, hogy azért nem szép a kérdező, mert beképzelt...

De sok esze nem lehet, ha ilyen idiótaságokkal akar visszavágni az egyébként nem kevésbé idióta osztálytársainak. Azt nem értem, miért kell lealacsonyodni a másik szintjére.

2012. jún. 5. 22:12
 15/25 anonim ***** válasza:
12-essel teljes mértékben egyetértek...idegesítő hogy az mindenki szemében 100X elítélendőbbnek tűnik mikor egy szép lány baxtat egy csúnyát , mint fordítva...
2012. jún. 5. 23:06
 16/25 anonim ***** válasza:
befog sülni, nem hiszem,hogy bármit is elfogadnának tőled. :) csak előre szólok...válaszd ki valamelyiket, és azzal játszd ezt el szerintem,mindkettővel lehetetlen lenne.
2012. jún. 5. 23:22
 17/25 anonim ***** válasza:
Hát, az attól függ, hogy lejjebb akarsz-e süllyedni az ő szintjüknél is. Ha igen, akkor csináld. Lehet hogy szépnek látnak, de okos nem vagy, ez is látszik.
2012. jún. 6. 02:28
 18/25 A kérdező kommentje:

11 -egyes kommentelő köszi :)

nem vagyok beképzelt..nemtudom honann veszitek :D

és tényleg elég szép vagyok ,egy megyei szépségversenyen 2.ik helyezést értem el ami szerintem elég jó..:) (és nem beképzeltségből nehogy félre legyen értve)

és igen elég jó tanuló vagyok és okos

és nincs szükségem illemtanárra :Dmert nem vagyok bunkó senkivel (csak velük néha néha )

:D és köszönöm a kommenteket, akárki akármit is írt :)

2012. jún. 6. 19:40
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha okos lennél, nem agyalnál ilyen idiótaságokon. Persze, ha 11 éves vagy, az más...
2012. jún. 6. 20:09
 20/25 anonim ***** válasza:
ez esetben pláne nem tennék ilyet csak szép csöndben lenézném őket.na nehogy már az ő szintjükre süllyedjünk le..
2012. jún. 6. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!