Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok, lányok nektek milyen...

Srácok, lányok nektek milyen típusú lányok jönnek be? ( haj hossz, szín, bőrszín, alkat, szemszín stb. ) mi fog meg titeket egy lányban? Kort és nemet lányok esetében ők mit találnak szépnek?

Figyelt kérdés

2012. jún. 3. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem mindenféle lány bejön akin azért látom hogy nem egy beképzelt pláza cica, elég ha a ruházatát nézem.

Nekem az átlagos lányok jönnek be többnyire: Hajhossz az vállig érő vagy hosszabb, színe lehet barna, fekete esetleg szőkés barna. Alkata ne legyen se kövér, se sovány, persze lehet egy kicsit teltebb mert valakinek ez áll jól. Szeme színe mindegy. Lehetőleg kedves arca legyen és mosolygós mert engem ez fog meg igazából.

2012. jún. 3. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
19/F
2012. jún. 3. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Lányként úgy gondolom,hogy a fiúknak a természetes lányok jönnek be : semmi póthaj,műköröm,agyon szolizott bőr

legyen vékony, szép arcú (szerintem a mosoly nagyon sokat számít) + az ápoltság..:)

18/L

2012. jún. 3. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
huhh hát a srácoknak különböző lányok bejönnek...van nagyon barna,nagyonsötétbarna hajú lány az osztályba és nagyon sok srácnak bejön,és van egy fehér bőrű középbarna hajú csaj ő is elég sok srácnak bejön....ami közös bennük hogy sokat mosolyognak,vékonyak-mármint olyan normálisan,szépen-,és gond nélkül elvannak fiúk tártsaságában...
2012. jún. 3. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:

A hármas jól látja a dolgokat. Szeretem, ha egy csaj minél természetesebb, és sminkként is csak szemceruzát/szempillaspirált használ max.

Haj hossz jó, ha vállig ér legalább, a szín mindegy (eredeti előnyben), bőrszín ne legyen falfehér, alkat vékony-átlagos-kicsit husi, nem ez a döntő.

Szemszín? Nem tudok választani, vannak gyönyörű tengerkék szemű lányok, smaragdzöld szemű lányok, mélybarna szeműek...

2012. jún. 4. 11:43
 6/6 anonim válasza:
Nálam a test annyira nem számít eddig minden féle alkatú csajom volt a közös annyi volt hogy az egész életvidám volt és mosolygott .
2012. jún. 9. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!