Szerintetek milyen lett a nacim? Én csináltam ilyenre. Buliban mekkora sikerem lenne a fiúknál, ha ebbe mennék?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, szerintem simán belefér párszor, ha ebben bulizok, pláne nyáron.
2012. máj. 15. 17:52
81/90 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem igénytelen. Ez közönséges. A segged kivan belőle és amúgy sem tetszenek az ilyen stílusban kiszaggatott nadrágok.
83/90 anonim válasza:
85/90 anonim válasza:
Én 16 évesen fel vagyok háborodva mikor megjegyzik,hogy a mai fiatalok k*rvák/ribancok,de mikor megnyitottam a képedet akkor láttam be magamnak,hogy igazuk van akik ezt mondják:/
Amúgy nem tetszik a nadrágod,talán ha a fenekednél nem lenne kiszaggatva jobb lenne,de még úgyse az igazi.
Amúgy meg az már régen rossz ha csak így tudod magadra felhívni a figyelmet,de te tudod a te hülyeséged nekem nem fáj(:
86/90 anonim válasza:
Ezt a nacit nem te csináltad és nem te vagy a képen :) Vagy elküldted egy görög származűsú fickónak aki feltette a netre? Kötve hiszem. [link]
87/90 anonim válasza:
biztos nagy sikered lenne mert mindenki csak meg akarna dugni
88/90 anonim válasza:
előző vagyok és visszaolvastam...te nem csak ribanc szeretsz lenni, de sajnos nagyon buta is vagy
89/90 anonim válasza:
86. OTT A PONT! omg most beégtél kérdező! :DDD
90/90 anonim válasza:
még r*bancnak is szar vagy, ez a gatya nagyon ócska ha már ribancosan akarsz kinézni jobban jársz egy egybemini p*csarucival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!