Szerintetek milyen lett a nacim? Én csináltam ilyenre. Buliban mekkora sikerem lenne a fiúknál, ha ebbe mennék?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, szerintem simán belefér párszor, ha ebben bulizok, pláne nyáron.
2012. máj. 15. 17:52
21/90 anonim válasza:
Előző vagyok
Oké, nincs azzal semmi baj! Ha neked megfelel, legyél ribanc.Amíg másoknak nem ártasz vele, úgy viselkedsz ahogy neked jólesik.
22/90 anonim válasza:
Béna, divatja múlt, ribancos...
23/90 A kérdező kommentje:
Szerintem nem béna, de elfogadom a véleményed. Divatját múlt az lehet, ettől még nekem tetszik. Hogy ribancos, az meg nem baj.
2012. máj. 15. 22:24
24/90 anonim válasza:
"Szerintem nem béna, de elfogadom a véleményed. Divatját múlt az lehet, ettől még nekem tetszik."
Akkor jó. :) Ha neked tetszik, akkor jó. Végül is neked kell hordani.
"Hogy ribancos, az meg nem baj."
Ahogy gondolod. :)
25/90 anonim válasza:
De, baj hogy ribancos. Majd ha pár kanos cigány rádmászik, akkor mondd ezt!
26/90 A kérdező kommentje:
szerinted hány ribanc van még rajtam kívül bulikban? és hányan öltöznek ribancosan? ennyi erővel akkor mindenkit megerőszakolnak?
2012. máj. 15. 22:38
27/90 anonim válasza:
Teljesen elvakít a belőled sugárzó értelem.
28/90 anonim válasza:
na, ezért nem megyek szórakozóhelyekre már egy éve. vedd csak fel, viseld büszkén és mondogasd hogy ribanc vagy, nagyon meg fogod bánni, azt megígérem.
29/90 anonim válasza:
Attól függ mi lenne a célod a fiúknál...:D
Én szúrnálak de feleségül tuti nem vennélek:D
30/90 A kérdező kommentje:
29-es: igen, ilyen fiúkat keresek :)
2012. máj. 16. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!