Szerintetek milyen lett a nacim? Én csináltam ilyenre. Buliban mekkora sikerem lenne a fiúknál, ha ebbe mennék?
18 éves vagyok, szerintem simán belefér párszor, ha ebben bulizok, pláne nyáron.
Ebben max. akkor lesz sikered, ha arra játszol, hogy mindne buliban meghúzzanak. Bocs. Szerintem amúgy nem lenne rossz, de a fenékrésznél már nem kellett volna bevágni. Ha csak a combon lenne végig, az jól nézne ki.
23L
Figyelj!
Szerintem lehet, hogy vannak olyan srácok akiknek ez bejön, de szerintem azok, nem a normális fajtából kerültek elő.
Azokat a fiúkat szerintem meg úgy is megnyernéd, akik tényleg rendesek, és nem a kihívó segg villantásodat vennék figyelembe.
Szép alakod van és szerintem ez így elég. Szerintem ezt jobb ha nem veszed fel a buliba, mert még megtalálnak a pedofilok és az erőszakos emberek, és szerintem te se szeretnél véresre megerőszakolva feküdni valahol ott hagyva.
Hagyd meg az útszélik ezt a melót! ;)
Hát legyen a te döntésed!
14/L
Most egy igaz sztori amit most mesélt apám mikor hazajött, hatalmas!! Gondoltam leírom ide.
Épp egy kiscsaj (kb 16-17 éves) szállt fel a vonatra, kint volt a fél segge mert le volt tolva szándékosan a nadrágja (érdekes, eddig ezt szinte csak fiúknál láttam), látszott a fekete tangája. Erre odamegy egy idősebb hölgy és rávág a seggére egy hatalmasat így ismeretlenül! A tudatlan kiscsaj értelmetlenül néz kigubbadt szemekkel, hogy "Miéért?". mire az ismeretlen nő azt mondja nehogy így öltözzön, mert az ő unokája is ilyen hülye divatmániás kis r.bancként öltözködött (és igyekszem az ő szavait használni!), és megerőszakolták 1 hónapja.
Azért a nőnek volt vér a pucájában. De a helyében én is rászóltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!