Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni a...

Hogyan tudnék lefogyni a combomból egy hónap alatt?

Figyelt kérdés
15 éve lány vagyok 165cm és ötvenakárhány kiló. A combjaim elég vastagok és leszeretnék fogyni, mert most jön a nyár, ráadásul táncolok is. A helyzet a következő: hetente 4× 1órát járok táncra (hihop) ami rendesen megmozgat. Keveset eszek, de nem koplalok. Ezek mellett hogyan tudnák lefogyni belőle.. nem vagyok valami nagy fogyúkúrás.. nehezen fogyok... És ne mondjátok hogy az pont ideális stb. Mert nem az!! Táncos vagyok.. nem érhetnek össze a combjaiim!!!!: DDDDDDDDDDDDDD

2012. máj. 8. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs olyan, hogy helyi fogyás. Tehát nem tudsz CSAK hasról/derékról/combról fogyni. Csak egyszerűen fogyni. Genetikailag van meghatározva, hogy ki honnan ad le először.

De valahol úgy olvastam, hogy ahova hízol először, onnan fogsz utoljára. Ez a része nem tudom mennyire igaz :)

2012. máj. 8. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Én táncos voltam, és világéletemben összeért a combom, hiába volt az egész lábam csupa izom. Nem akadály. :)

Egyébként a Youtube-on rengeteg belső comb gyakorlatot találsz:

http://www.youtube.com/results?search_query=inner+thight&pag..

2012. máj. 8. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 húú hát. az sose baj ha máshonnan is fogyok:D mert annyit fogyni képtelen lennék (meghát nem is akarok) hogy anorexiásgebe legyek:):D (kis túlzással)

#2 nekem sohasem ért még össze a combob pedig gyerekkorom óta táncolok. és ez most nem az izom miatt... ://// akkor nem panaszkodnék rá...:DDű

ja és köszönöm a videót.^^

mindkettőtöknek köszönöm a válaszokat!!: ):D

2012. máj. 8. 21:02
 4/5 titirli válasza:

A szomszédunkban van egy Fittness terem, ahol van egy új taposógép :D egy nap megcsinálok rajta 1000-et. Ezt egy hete csinálom és feszesedett a senekem és a combom is kisebb :DD

[link]

Pontosan ugyanilyen van... ha van a környékeden ilyesmi gép akkor javaslom hogy próbáld ki ;DD

2012. máj. 9. 18:34
 5/5 A kérdező kommentje:

aranyos kis szerkezet. oO

hát én nem tudom , hogy van-e ilyen a környéken.. egyáltalán a városon belül de utána nézek:DD

köszi hogy írtál.^^

2012. máj. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!