Hogyan tudnék lefogyni a combomból egy hónap alatt?
Sajnos nincs olyan, hogy helyi fogyás. Tehát nem tudsz CSAK hasról/derékról/combról fogyni. Csak egyszerűen fogyni. Genetikailag van meghatározva, hogy ki honnan ad le először.
De valahol úgy olvastam, hogy ahova hízol először, onnan fogsz utoljára. Ez a része nem tudom mennyire igaz :)
Én táncos voltam, és világéletemben összeért a combom, hiába volt az egész lábam csupa izom. Nem akadály. :)
Egyébként a Youtube-on rengeteg belső comb gyakorlatot találsz:
http://www.youtube.com/results?search_query=inner+thight&pag..
#1 húú hát. az sose baj ha máshonnan is fogyok:D mert annyit fogyni képtelen lennék (meghát nem is akarok) hogy anorexiásgebe legyek:):D (kis túlzással)
#2 nekem sohasem ért még össze a combob pedig gyerekkorom óta táncolok. és ez most nem az izom miatt... ://// akkor nem panaszkodnék rá...:DDű
ja és köszönöm a videót.^^
mindkettőtöknek köszönöm a válaszokat!!: ):D
A szomszédunkban van egy Fittness terem, ahol van egy új taposógép :D egy nap megcsinálok rajta 1000-et. Ezt egy hete csinálom és feszesedett a senekem és a combom is kisebb :DD
Pontosan ugyanilyen van... ha van a környékeden ilyesmi gép akkor javaslom hogy próbáld ki ;DD
aranyos kis szerkezet. oO
hát én nem tudom , hogy van-e ilyen a környéken.. egyáltalán a városon belül de utána nézek:DD
köszi hogy írtál.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!