Hogy tüntessek el egy hónap alatt 4-5 centit a combomból és a fenekemből? Mit csináljak? Pl
-guggolás
-lemész négykézláb és oldalra meg felfelé lábemelgetés
-megfogod egy szék karfáját és lábemelgetés oldalra, magad előtt keresztbe
-lefekszel az oldaladra a földre és lábemelgetés kinyújtott lábbal és felhúzott térddel
-egyik lábad előre teszed, másikat hátra széles terpeszben, térdedet behajlítod, majd a hátsú lábaddal előre rúgsz
Én Cindy Crawford videora szoktam tornázni. Régi már, de nagyon jó. Abban vannak ezek a gyakorlatok. Csak így nehéz leírni.
aerobick (rubint réka is jó) és diéta! de ennyi fogyáshoz szinte éhezned kell, ha ilyen gyorsan akarod. az a súly pedig hamar visszajön:(
sztem keress a neten jó fogyókúrát és tartsd be, és ha lassabban fogysz, se add fel! az tartós lesz
Szia!
Diéta+súlyzós edzés+aerob edzés
diéta: 2g fehérje/testsúlykilógramm, 1,5 g szénhidrát/ testsúlykilógramm
A fehérjét fehér húsokból vidd be(csirke, pulyka, hal) a szénhidrátot zabpehelyből, rizsből
a zsiradékokat próbáld minimalizálni esetleg egy kis lenmagolaj mehet.
aerob edzés: Heti 5*45-60 perces mozgás 130-as pulzus körül(gyaloglás, bicikli)
súlyzós edzés: találj egy neked megfelelő edzéstervet, de akár otthon is csinálhatod(guggolás, felülés, stb...)
Remélem tudtam segíteni, ha ezeket betartod tisztán leadhatod azt a súlyt, amit szeretnél.
A görkorcsolya, bicikli nagyon szépen formálja a combokat, javaslom.
Nekem főleg a fenekemből, meg a combom hátsó részéből vitt le a bicaj. Egyelőre még a belső combbal vagyok bajban, mert sportolni szeretek, de gyakorlatokat csinálni, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!