Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kismellű csajok-nők! Mitől...

Kismellű csajok-nők! Mitől érzitek magatokat szépnek és nőiesnek?

Figyelt kérdés

Én is egy kismellű lány vagyok. Minden barátnőm nagymellű, de legalábbis nagyobb mellekkel rendelkezik mint én. Néha még egy-egy poént is kikerekítünk belőle, hogy nekem pici...nem sértődöm meg rajta, de azért néha arra gondolok, hogy "nekik biztos könnyebb". Ők speciel pont olyanok akik szeretik a nagy cicijüket. Aztán ott a barátom aki igen, persze velem van már egy jóideje, de rossz irányt vett a kapcsolatunk és kétszer szakítottunk, mind a két eset egy-egy nagymellű lány miatt volt és van amikor ő maga is megjegyezi, hogy hát azért nem bánná, ha nagyobbak lennének... most éppen egy elég rossz korszakomat élem, megint képben van egy nagycicis lány én pedig padlón vagyok...nem mutatom, de belül nagyon rossz...állandóan csak a negatív kritikákat kapom...hogyan lehetnék nőcis ennek ellenére is, honnan meríthetnénk önbizalmat? Tippeket várok köszi:)

21/L

2012. máj. 8. 18:03
1 2
 11/11 anonim válasza:
Az önbizalmat főként magadból merítsd. Miből gondolod, hogy mindenki a nagymellű nőkre bukik? Én speciel a kifejezetten kis cicikre bukok. Van bőven összehasonlítási alapom, volt nagyon nagy mellű barátnőm is, volt 'átlagos' mellméretű barátnőm is... A jelenlegi barátnőmnek van talán a legkisebb melle. Az övét szeretem a legjobban és az övét találom a leginkább izgatónak... :)
2015. márc. 11. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!