Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kismellű csajok-nők! Mitől...

Kismellű csajok-nők! Mitől érzitek magatokat szépnek és nőiesnek?

Figyelt kérdés

Én is egy kismellű lány vagyok. Minden barátnőm nagymellű, de legalábbis nagyobb mellekkel rendelkezik mint én. Néha még egy-egy poént is kikerekítünk belőle, hogy nekem pici...nem sértődöm meg rajta, de azért néha arra gondolok, hogy "nekik biztos könnyebb". Ők speciel pont olyanok akik szeretik a nagy cicijüket. Aztán ott a barátom aki igen, persze velem van már egy jóideje, de rossz irányt vett a kapcsolatunk és kétszer szakítottunk, mind a két eset egy-egy nagymellű lány miatt volt és van amikor ő maga is megjegyezi, hogy hát azért nem bánná, ha nagyobbak lennének... most éppen egy elég rossz korszakomat élem, megint képben van egy nagycicis lány én pedig padlón vagyok...nem mutatom, de belül nagyon rossz...állandóan csak a negatív kritikákat kapom...hogyan lehetnék nőcis ennek ellenére is, honnan meríthetnénk önbizalmat? Tippeket várok köszi:)

21/L

2012. máj. 8. 18:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
"meríthetnék"
2012. máj. 8. 18:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már olyan nő akin kifejezetten tetszett hogy kis melle van.Aki mellméret alapján válogat azzal szóba sem kéne állnod édesem:)
2012. máj. 8. 18:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kicsik a melleim, de én kezdek beletörődni. Aki szeret, úgy szeressen, amilyen vagyok, testestül-lelkestül, ne akarjon nekem nagyobb meleket.

Amúgy meg sokat segít, ha nőiesen öltözködsz, például gyakran hordasz szoknyát, hiszen hamár a melleidel nem büszkélkedhetel, szép lábad, popsid biztosan "kiüti" majd ezt az apró hátrányodat.

2012. máj. 8. 18:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is picike a mellem, sőt szinte nincs is, és olyan korú vagyok pont, mint te, szóval nőni nem fog, így inkább el kell fogadni. Nem mondom, ha lenne sok felesleges pénzem, lehet, hogy megcsináltatnám :) Az én barátom alapból a nagy(obb) mellű lányokra bukik, nem is hiszem el neki soha, mikor mondja, hogy neki mégis bejön az enyém.

Ha ettől függetlenül jó az alakod, akkor hangsúlyozd a többit, szép lábakat például, most úgyis jön a nyár, szóval jöhet a rövidnaci, miniszoknya :)

Amúgy a pasik legnagyobb része az arc a legfontosabb, meg persze az alak is, de kis mellel is lehet valakinek nagyon jó alakja, szóval ez nem zárja ki, hogy valaki nagyon csinos legyen. De ha a barátod összejött veled, akkor biztos, hogy tetszel neki a mellméretedtől függetlenül. A továbbikra meg úgyis az érvényes, hogy külső megfog, belső megtart :)

2012. máj. 8. 18:23
 5/11 anonim válasza:
75%
Nekem is elég kicsi a mellem mondjuk 16 múltam szóval nagyon remélem hogy nőni fog még csak sajnos nem sok a remény... Én is úgy szoktam hogy inkább az előnyös testrészekre terelem a figyelmet öltözködéssel. Eddigi barátom mindig azt mondta hogy a fenekem verhetetlen szóval vele így elvoltam nem éreztem rosszul magam.. De azért nagyon rossz érzés mikor pl osztálytársaimmal öltözöm akaratlanul is összehasonlítom magam és utána azért elég rosszul érzem magam . Ha nem nő meg biztos meg műttetem mert nekem elég nagy önbizalom hiányom van miatta.
2012. máj. 8. 18:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
70A-s melltartó is nagy rám, 25 éves vagyok. Több év kellett hogy megszeressem a testem, de párom nagy segítség volt ebben, ahogy szereti, becézgeti a kis almácskáimat. (alma?? max. cseresznye, de azért jól esik hogy az almával hasonlítja össze)
2012. máj. 8. 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én az ellentábor volnék. 16 éves, 160 centi 75C-s melltartó. A baráti társaságomban nekem a legnagyobb a mellem, így gyakran kaptam ilyen "mekkora tőgyeid vannak már" szintű dumákat. Volt egy barátnőm, aki konkrétan azt mondta, hogy lógnak a melleim (a méret miatt). Hát baromi jól esett, szó se róla. Csak bámulom a kicsi, de feszes cicijű lányokat és tudom, hogy nekem sosem lesznek olyanjaim. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nehogy azt hidd, hogy a nagymellű lányoknak nincsenek hasonló gondjaik vagy, hogy ők sosem irigykednek másokra.

Másrészt viszont hidd el, hogy a szexiség nem a mellméretből fakad. Nézd meg Natalie Portmant, Keira Knightleyt, Kristen Dunstot. Mind lapos csajok mégis iszonyat nőiesek és csinosak és férfiak ezrei álmodoznak róluk. Legyél csinos, kecses, kedves és mosolyogj. Hidd el mindenki szívesebben van egy kismellű, de aranyos lány, mint egy bögyös, de olyan semmilyen csaj társaságában.

A barátoddal való viszonyba nem szeretnék beleszólni, de én azért elgondolkodnék a helyedben. A nő több, mint két duda, az eszem a jelleme, a stílusa, mind benne van abban az egyedi kisugárzásban, ami olyan gyönyörűvé és egyedivé teszi és egy igaz szerelmes szerintem ezekkel a dolgokkal foglalkozik, mintsem a köbcentikkel. Ha nem látjuk kismellel/pattanásosan/ducin szépnek a párunkat, akkor az nem szerelem, mert akit szeretünk, az számunkra a legszebb, még ha tudjuk, hogy egy másik sokkal előnyösebb küllemmel rendelkezik.

Remélem segítettem és hidd el, minden ember gyönyörű, ha vesszük a fáradságot és alaposan "megnézzük". 16L

2012. máj. 12. 20:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Ez kedves volt, szépeket írtál:)) Köszi utolsó és persze mindenki másnak is, hogy vették a fáradtságot, veletek is közelebb kerültem ahhoz, hogy elfogadjam magam. :)
2012. máj. 13. 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:
31%

Akkor most jöjjön egy fiú véleménye is:

Jó példa Keira Knightly aki deszka, de gyönyörű arca van. Ilyen esetben nem számít hogy kicsi a melle. Én pl jobban szeretem ha valakinek nagy melle van, netalán közepes. Van pár lánybarátom akikkel régóta jó barátságot ápolok mert soha nem tekintettem rájuk úgy hogy szivesen ágybavinném őket. Kövezzetek meg, de a kismellü lányok nem tudnak nagyon megmozgatni szexuálisan és sok társam is így van vele. Ezzel nem szerettem volna a lelketekbe gázolni, ha kifognék egy olyan lányt aki arcra szép és belül aranyos, kedves akkor nagyon nem érdekelne hogy mekkora melle van

2012. aug. 1. 20:02
 10/11 anonim ***** válasza:
18%

Előző vagyok, sajnos egyszer én is megcsaltam a barátnőm egy nagyobb mellüvel mert valami hiányzott a szexuális életünkből és ez volt az. Ma már nem tennék ilyet.

25/f

2012. aug. 1. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!