Hogy meritek magatokat epillálni?
azok nem pengék.
ne félj tőle.
nekem az első egy-két alkalommal fájt, de már egyáltalán nem. már egész kellemes érzés. a hónaljamon is leepiláltam már. az sem olyan vészes, csak legelőször.
Nekem nagyon vastag a szőr a lábamon, így mikor először csináltam, azt hittem, hogy besz@rok. Pedig még jégakku is van hozzá.
Úgyhogy én drasztikus ember vagyok: előbb kicsit iszogatok (mármint alkoholt), aztán legyantázom gyantacsíkkal, hogy elzsibbadjon (nem szed ki sok szőrt a gyanta nekem) és utána jöhet az epillátor. Tudom, most hülyének nézel, de nekem tényleg nagyon durva. :D
Persze akiknek csak pihe szőrszálaik vannak, annak kevésbé fáj.
Másnap mindig nagyon csúnya a lábam, tele van piros, feldagadt pöttyökkel.
Azt is hallottam egy barátnőmtől, hogy előtte bekeni a lábát lidokainos krémmel. Mikor már érzi a hatást, akkor elkezdi epillálni, és így nem fáj neki.
Hű, én hetek óta halogattam, rettentő volt már a lábam...
Fájt, mint a fene!
Nálam bevált a zenehallgatás epilálás közben. Ha jó a zene, énekelek és közben sziszegek..
:D
28/n
azok csipeszek
nem, amikor először epiláltam akkor nagyon fájt, de most már meg sem érzem, epilálj gyakrabban, hogy egyszerre kevesebb szőrszálat kelljen kihúzni
nekem amikor nincs hozzá elég lelkierőm akkor úgy csinálom, hogy leborotválom és mondjuk utána egy héttel amikor még ilyen rövidebb a szőr akkor epilálom le és akkor nem fáj annyira.
de egy idő után hozzá lehet szokni,ezt akkor szoktam így csinálni ha pl télen nem szedem le olyan sűrűn és elszokok tőle.
*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!