Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Menstruáció? Tampon?

Lányok! Menstruáció? Tampon?

Figyelt kérdés

Hány évesen jött meg először?

Mikor kezdtetek el tampont használni?

Mennyi ideig bírja a vizet a tampon?

Nehéz felhelyezni?

2012. máj. 7. 20:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11 evesen jott meg, es a kezdetektol tampont hasznalok. Persze eloszor nehezebben ment, meg szuz is voltam, de nem volt gond. Amikor erosebb a verzes, es ejszakara neha betettel kombinalom. Hogy meddig birja az a verzes erossegetl es a tampon meretetol fugg. Ez mindenkinel mas es mas. Ket fele meretet szoktam venni, es akkor az erosebb napokon a nagyobbat hasznalom, amugy a normalt.
2012. máj. 7. 23:01
 12/23 TijuMK ***** válasza:

13 éves voltam.

Hmm kb fél évvel utána kezdtem, mert utáltam a betétet, csak a mini se ment fel rendesen mert még szűz voltam és nagyon kényelmetlen volt.

Nem tudom meddig bírja a vizet, azokon a napokon nem megyek strandra meg nyílt vízhez, olyankor totál higiénia mániás leszek és nem merem bevállalni.

Ha már nem vagy szűz nem nehéz felhelyezni, sajnos majdnem a legnagyobb méretre van szükségem, de kb 5másodperc alatt kész a kibontástól számolva.

2012. máj. 7. 23:22
 13/23 anonim ***** válasza:

13 Voltam.

17 éves koromban. (Már megbántam hogy ilyen későn, sokkal kényelmesebb, nincs vele annyi gond... Csak sokáig féltem tőle.)

Hogy a vizet meddig bírja, arról nincs tapasztalatom...

Egyáltalán nem nehéz felhelyezni szerintem, bár egyik ismerősöm panaszkodott hogy neki rövidek az ujjai és nem megy fel olyan mélyre hogy kényelmes legyen. De szerintem a legtöbb embernek nincsenek ilyen gondjai. :)

2012. máj. 8. 04:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Én az egyik válaszoló vagyok akinek nem kényelmes. Nekem is marha rövidek az ujjaim, és én se tudom felhelyezni rendesen :( Akkora a kezem mint egy gyereknek. Szóval kedves kérdező ha pici a kezed, lehet neked se lesz túl kényelmes.
2012. máj. 8. 09:41
 15/23 anonim ***** válasza:

11 és fél voltam, amikor először megjött

14 éves korom óta használok tampont

nekem elég sokáig bírja, akár 8 óráig is

Néha nehéz felhelyezni, ha már nem vérzek annyira

2012. máj. 8. 11:06
 16/23 anonim ***** válasza:

13 voltam, amikor először megjött.

14 évesen használtam először tampont, azóta is.

Azt a vizes dolgot nem nagyon értem.

És nem nehéz felhelyezni, nekem elsőre sikerült. (persze nem minden gond nélkül, megszenvedtem vele) De hozzá lehet szokni. :)

2012. máj. 8. 13:16
 17/23 anonim ***** válasza:

11 éves voltam

16 évesen kezdtem tampont használni

fogalmam sincs, nem fürdötem vele még

Nem nehéz, nekem szűzen is sikerült a normál. Függ a hüvelyedtől és a szűzhártya alakjától.

2012. máj. 8. 18:04
 18/23 anonim ***** válasza:

12 évesen jött meg elsőnek

15 éves korom végén kezdtem tampont használni

nem tudom h mennyi ideig bírja a vizet..:)

nem nehéz ha begyakorolod:)

2012. máj. 8. 18:13
 19/23 anonim válasza:
0%
az összes tampont használó lány hát hogy is mondjam...utszélén álló utolsó....!!!
2012. máj. 13. 18:44
 20/23 anonim ***** válasza:
95%
Kedves utolsó mire alapozod ezt a kijelentést? Nyilván arra , h akinek felfér egy mini(vagy akár egy normal) tampon az már k*rva.Nos kedvesem nagyon tévedsz .Mert amire menstruációra kerül a sor a szűzhártya lesz olyan hajlékony , h az ember gond és szüzesség elvesztése nélkül fel tudjon magának egy tampont dugni.Nem kell rögtön általánosítani és puffogni csak mert neked még nem sikerül;)
2012. máj. 13. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!