Lányok! Menstruáció? Tampon?
Hány évesen jött meg először?
Mikor kezdtetek el tampont használni?
Mennyi ideig bírja a vizet a tampon?
Nehéz felhelyezni?
13 éves voltam.
Hmm kb fél évvel utána kezdtem, mert utáltam a betétet, csak a mini se ment fel rendesen mert még szűz voltam és nagyon kényelmetlen volt.
Nem tudom meddig bírja a vizet, azokon a napokon nem megyek strandra meg nyílt vízhez, olyankor totál higiénia mániás leszek és nem merem bevállalni.
Ha már nem vagy szűz nem nehéz felhelyezni, sajnos majdnem a legnagyobb méretre van szükségem, de kb 5másodperc alatt kész a kibontástól számolva.
13 Voltam.
17 éves koromban. (Már megbántam hogy ilyen későn, sokkal kényelmesebb, nincs vele annyi gond... Csak sokáig féltem tőle.)
Hogy a vizet meddig bírja, arról nincs tapasztalatom...
Egyáltalán nem nehéz felhelyezni szerintem, bár egyik ismerősöm panaszkodott hogy neki rövidek az ujjai és nem megy fel olyan mélyre hogy kényelmes legyen. De szerintem a legtöbb embernek nincsenek ilyen gondjai. :)
11 és fél voltam, amikor először megjött
14 éves korom óta használok tampont
nekem elég sokáig bírja, akár 8 óráig is
Néha nehéz felhelyezni, ha már nem vérzek annyira
13 voltam, amikor először megjött.
14 évesen használtam először tampont, azóta is.
Azt a vizes dolgot nem nagyon értem.
És nem nehéz felhelyezni, nekem elsőre sikerült. (persze nem minden gond nélkül, megszenvedtem vele) De hozzá lehet szokni. :)
11 éves voltam
16 évesen kezdtem tampont használni
fogalmam sincs, nem fürdötem vele még
Nem nehéz, nekem szűzen is sikerült a normál. Függ a hüvelyedtől és a szűzhártya alakjától.
12 évesen jött meg elsőnek
15 éves korom végén kezdtem tampont használni
nem tudom h mennyi ideig bírja a vizet..:)
nem nehéz ha begyakorolod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!