Lányok! Menstruáció? Tampon?
Hány évesen jött meg először?
Mikor kezdtetek el tampont használni?
Mennyi ideig bírja a vizet a tampon?
Nehéz felhelyezni?
12 évesen jött meg először.
14 évesen használtam tampont, de csak ha muszáj akkor használom.
nem a vizet kell bírnia...
nekem az első fájdalmas volt, szűz is voltam. de ha kitapasztalod ujjaddal milyen a hüvelyed akkor egyszerű felhelyezni.. + mindig tiszta kézzel rakd fel és ha nem muszáj ne használd mert nem annyira egészséges.
11 voltam talán,majdnem 12
Még nem használtam tampont,vmiért félek tőle+anyu.....
3óránál tovább szerintem nem,de nem vizet:)
Nehéz e felhelyezni,nemtudom:D
11 múltam, amikor megjött
nem használok tampont, tehát a többi válaszról fogalmam sincs.
13L
11 éves múltam 1 hónappal (jó hamar mi? Átbőgtem a napot :()
Tampont 15 évesen tettem fel először, de nem kedvelem, olyan kényelmetlen nem tudom :S
És a vízben meddig bírja ki dolgot gondolom strandra értetted. Minden esetben 3 óránként cserélni kell. Ha vízben vagy, ha nem.
13 éves koromban jött meg először és 14 évesen kezdtem tampont használni. Most is azt használo és egyszerűen imádom (már amennyire azt lehet) :))
A vérzés erősségétől függ hogy meddig bírja. Nekem az első napokon 3-4 óráig bírja, később már 5-6
Az elején egy kicsit macerás volt felhelyezni, de ha ráérzel és megtanulod már könnyű :)
14 évesen jött meg. 19 éves koromtól használok tampont (ekkor feküdtem le először pasival). Az első 2 napban supert használok, az nekem másfél órát bír ki, 3-7 napig pedig normált és minit.
Én addig nem tudtam használni amíg meg volt a szűzhártyám, mert vastag volt. De mióta szexuális életet élek, nem nehéz használnom.
14 voltam..és akkor meg is próbáltam,de nagyon görcsöltem,így egy évig halasztottam.15 évesen már ment egész simán,most 20 vagyok,normált használok,minivel kezdtem aztán light fow lett és végül most normál már pár éve.
Én uszodába is szoktam menni vele,imádom a vizet..minden pancsi előtt és után csere! De ne légy 2 óránál többet vízben ha megvan még ha így is alkalmazod és akár az utolsó napokban is vagy.
Először nehéz felhelyezni,görcsölsz,nem tágul,relatíve száraz. Nekem remegett a kezem is..Ha nem megy,akkor sincs gond,próbálj lazulni,aztán utána már menni fog..;)
Nem igaz, hogy nem egészséges...sőt, sokkal higiénikusabb, mint a betét..
Én is féltem addig használni, míg szűz voltam. De utána gyorsan bele lehet jönni, és sokkal de sokkal kényelmesebb megoldás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!