Tudnátok segíteni? Fontos! 14L
Majdnem pontosan két éve jött meg először, de nem állt be, sőt, kiszámíthatatlanul rendszertelen a ciklusom. Most is több hónapja jött meg utoljára, de szerintem most fog megjönni, mert már véres a folyásom, csak az a gáz, hogy hétvégén megyek osztálykirándulásra. :\ Elméletileg (ha az idő is úgy akarja) medencézés is lesz, és fix program a túrázáson kívül a múzeumlátogatás is. Szóval elég macerás lenne bárhol is betétet cserélni, viszont tampont soha nem használtam még, de ha fürdeni is szeretnék akkor muszáj lenne... Plusz a betétnél mindig átázok (valamiért kifolyik oldalt).(És éjjel is a tampon lenne a legjobb, mert betétet használva átáznék, az nagyon gáz lenne.) Tehát ha megjön biztosan tampont kell használnom, amit megbeszélek anyukámmal, de melyiket érdemes kipróbálnom? Olvastam hogy kezdőknek a mini az ajánlott, de mivel rendszertelen, nem tudom milyen erősségű lesz most, szóval a Normal-lal szerintem többet érnék, de félek az meg nem menne fel.. Szerintetek? Ti hogy kezdtétek? A mini szivárogna ha mondjuk több órán keresztül nem lenne alkalmam cserélni?
Tapasztalatokat írjatok légyszi!! :)
Igen tudom hogy veszélyes ilyenkor fürdeni, de nem halálos :D És sok ismerősöm van akiknek szintén rendszertelen, ennek ellenére mégis használják, és nincs semmi bajuk. Mellesleg anya se mondta hogy tilos használni, csak nem tesz jót, de szerintem két nap tamponhasználattól senkinek nem lett komolyabb baja. Vagy Veled ez történt?
Köszi a választ :)
Szia, én is így voltam ezzel! Nekem pont egy egyhetes tábor előtt jött meg ( újból). Rettentő szarul voltam, hogy jaj mi lesz? átázok majd biztos..( énnekem is mindig kifolyt oldalt :( )
Én úszó vagyok és rendszeresen tampont használok! Soha nem kaptam még el semmiféle fertőzést, pedig az uszodában nagy a rizikó!
Én egyből normállal kezdtem, mert csak az volt itthon anyukámnak. Rettenetesen fájt..meg hát ideges is voltam,a miatt, hogy jajj holnap tábor, azátn biztosan ez is rátett egy lapáttal az egészre.
Szerintem most próbáld ki a minit, hiába nincs meg..ezt tudom ajánlani!
Aztán mikor megjött akkor alapból nedves vagy vlamennyire + a vér..akkor pedig normált! és miközben felhelyezed, a legfontosabb, hogy ne izgulj..az csak ront a helyzeten.
És a mini igen szivározna, ha nem tudnád cserélni sokkáig! Próbáld meg a normált mindefélekéép!!!!!!!!!! Remélem segítettem!
Nem lesz semmi gond! ;)
Kedves ötös!
Ne írj ilyet, hogy akkor is próbálja ki a tampont, ha nincs meg. Befelé még csak-csak. De hogy veszi ki? Ha nincs megtelve anyaggal, akkor tényleg kidörzsölheti, megsértheti a nyálkahártyát kivételkor!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!