Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudnátok segíteni? Fontos! 14L

Tudnátok segíteni? Fontos! 14L

Figyelt kérdés

Majdnem pontosan két éve jött meg először, de nem állt be, sőt, kiszámíthatatlanul rendszertelen a ciklusom. Most is több hónapja jött meg utoljára, de szerintem most fog megjönni, mert már véres a folyásom, csak az a gáz, hogy hétvégén megyek osztálykirándulásra. :\ Elméletileg (ha az idő is úgy akarja) medencézés is lesz, és fix program a túrázáson kívül a múzeumlátogatás is. Szóval elég macerás lenne bárhol is betétet cserélni, viszont tampont soha nem használtam még, de ha fürdeni is szeretnék akkor muszáj lenne... Plusz a betétnél mindig átázok (valamiért kifolyik oldalt).(És éjjel is a tampon lenne a legjobb, mert betétet használva átáznék, az nagyon gáz lenne.) Tehát ha megjön biztosan tampont kell használnom, amit megbeszélek anyukámmal, de melyiket érdemes kipróbálnom? Olvastam hogy kezdőknek a mini az ajánlott, de mivel rendszertelen, nem tudom milyen erősségű lesz most, szóval a Normal-lal szerintem többet érnék, de félek az meg nem menne fel.. Szerintetek? Ti hogy kezdtétek? A mini szivárogna ha mondjuk több órán keresztül nem lenne alkalmam cserélni?

Tapasztalatokat írjatok légyszi!! :)

2012. ápr. 25. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is normállal kezdtem. Nem a legkönnyebb azzal kezdeni. De mondjuk vegyél minit is és normált is, és amikor megjön próbáld ki a minit, és ha hamar átázik próbáld meg a normált is.
2012. ápr. 26. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha tamponnal fogsz furodni, amint kimentél a vízbol,azonnal cserélj!
2012. ápr. 26. 14:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Így már értem akkor, és köszönöm a válaszodat! :)

Utolsó kettőnek is köszönöm :))

2012. ápr. 26. 18:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!