Mitôl érzed magad igazi nônek? Mi kell az egészséges önbizalomhoz?
Nem vagyok tökéletes, van rajtam pár dolog ami nem tetszik de általában azokat nézem magamon ami szép (hajam, szemem, stb.) azokat kihangsúlyozom. A többi takarásban:-)
ez kell az egészséges önbizalomhoz.
egyébként meg abszolút jól érzem magam női mivoltomban a hibákkal együtt ettől meg igazi nőnak érzem magam.
Ja és néha pont olyan hisztis, csúnya, zsörtölődős, nyafogós némber vagyok hogy teljes legyen a kép:-)
Nekem a belső harmónia a legfontosabb. Ha nincs meg a belső harmóniám, akkor az önbizalmam a béka feneke alatt van, de amikor harmóniában érzem magam, akkor van önbizalmam, és jó kisugárzásom.
Egy-egy csinos ruhadarab, vagy egy jó kiegészítő, esetleg egy fodrásznál tett látogatás mind elmélyíti bennem a nőiességemet.
De a legtöbbet tényleg az számít, hogy harmóniába legyek önmagammal és a külvilággal. Ilyenkor teljesen más a mosolyom, a tartásom, mint amikor hiányzik a harmónia. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!