Volt már csúnya nőnek igazi happy end egy párkapcsolatban?
Ha mellette önbizalomhiányos is...
Vagy mindig megcsalják / elhagyják őket, csak idő kérdése?
Barátnőm 10éve van együtt a párjával és nagyon jól megvannak.
A párja nem csalta meg és ugy szereti amilyen,neki ő szép.
Ohh, ezek a kapcsolatok nekem még fiatalnak számítanak a válaszhoz. De remélem, a kötelékük mindig megmarad ilyen erősnek. :)
Valószínűleg az a baj, hogy (főképp nagyon szép barátnőm jóvoltából) csak a félrelépéseket látom mások kapcsolataiból. Igaz, a női fél külsejétől függetlenül - ugyanakkor ami aggaszt, hogy változatosan, minden lelki alkatú férfi, kivétel nélkül el képes követni.
Egyébként nekem nem hozott önbizalmat a párom, ellenkezőleg. Egyedül nem kellett aggódnom, most viszont van vesztenivalóm. Nekem ez nagy teher, pedig szeretnék felhőtlenül örülni, hogy végre igazi lelkitársam van.
Mert én nem hiszem, hogy bárki is megelégedne velem...
Akiket ismertek, szintén küzdöttek ilyennel még az elején?
Szerintem ez pont fordítva van. Az átlagos és csúnya nők építenek ki jobb kapcsolatokat átlagos vagy csúnya pasikkal.
tehát nekem sok ilyen ismerősöm van, és sokuk gyerekekkel nagy boldogságban. Főleg azért alakul ez így, mert ezek a nők nem kapnak meg jóképű pasit, de egy egyszerű szerényebb ámde csúnyább férfi jobban hű tud lenni sokszor, mint egy macsó hímribi.
A jó nők általában jó pasikat választalanak, eg ugye a pasik sem adják alább, de mégis azt látom, hogy ezeket a jóvágású hímribiket nem lehet "megtartani", legalábbis ritka az olyan férfi, aki hűséges, jóképű és intelligens is.
Lényegében az egyszerűbb nőknek jobb esélyük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!