Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már csúnya nőnek igazi...

Volt már csúnya nőnek igazi happy end egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha mellette önbizalomhiányos is...

Vagy mindig megcsalják / elhagyják őket, csak idő kérdése?

2012. ápr. 1. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha társat talál persze, még az önbizalma is helyreállhat, de ehhez tényleg olyan társat kell találnia.
2012. ápr. 1. 18:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Tehát Te sem ismersz ilyet?
2012. ápr. 1. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
De ismerek, viszont tényleg olyan társa van, aki imádja.
2012. ápr. 1. 19:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Ők hány éve vannak együtt? :)
2012. ápr. 1. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Barátnőm 10éve van együtt a párjával és nagyon jól megvannak.

A párja nem csalta meg és ugy szereti amilyen,neki ő szép.

2012. ápr. 1. 19:27
 6/11 anonim ***** válasza:
5 éve és 2 gyerekük van, és tényleg nem szép a lány, sőt, de a fiú nagyon szereti.
2012. ápr. 1. 19:30
 7/11 A kérdező kommentje:

Ohh, ezek a kapcsolatok nekem még fiatalnak számítanak a válaszhoz. De remélem, a kötelékük mindig megmarad ilyen erősnek. :)

Valószínűleg az a baj, hogy (főképp nagyon szép barátnőm jóvoltából) csak a félrelépéseket látom mások kapcsolataiból. Igaz, a női fél külsejétől függetlenül - ugyanakkor ami aggaszt, hogy változatosan, minden lelki alkatú férfi, kivétel nélkül el képes követni.

Egyébként nekem nem hozott önbizalmat a párom, ellenkezőleg. Egyedül nem kellett aggódnom, most viszont van vesztenivalóm. Nekem ez nagy teher, pedig szeretnék felhőtlenül örülni, hogy végre igazi lelkitársam van.

Mert én nem hiszem, hogy bárki is megelégedne velem...

Akiket ismertek, szintén küzdöttek ilyennel még az elején?

2012. ápr. 1. 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:
bízz magadban, szeresd önmagad, sok ilyen könyv van a pozitív gondolkodásról illetve arról hogy milyen fontos hogy szeressük magunkat. ha a párod téged választott akkor annak oka volt. környezetembe is sok átlagos lánynak van már hosszú éve tartó, kiegyensúlyozott kapcsolata. egy idő után már nem is olyan fontos a külső. sok szép nő futkos magányosan és sok mások által mondjuk nem annyira dekoratívnak mondott lánynak van tartós kapcsolata. bízz magadban és élvezd a pillanatot amit együtt töltesz a pároddal.
2012. ápr. 1. 19:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Munkám során nagyon szép nőkkel dolgozom. Őket is megcsalják, átverik. Ne izgulj, legyél laza. Ha viszik, akkor nem kell érte bánkódnod, mert nem éri meg.Ismertem egy ronda táncoslányt, nem akarták alkalmazni, mert nem szép, de kapott egy esélyt, a legjobban kereső volt, mert volt esze. Nagyon sokszor észreveszem, hogy az igazán szép nők, egyszerűen később szerencsétlenek, mert nem kell semmiért megküzdeniük, ellentétben az átlagossal.Hidd el, a legjobb nőkre is ráunnak, ha nem tudja életben tartani a dolgokat.
2012. ápr. 1. 19:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez pont fordítva van. Az átlagos és csúnya nők építenek ki jobb kapcsolatokat átlagos vagy csúnya pasikkal.

tehát nekem sok ilyen ismerősöm van, és sokuk gyerekekkel nagy boldogságban. Főleg azért alakul ez így, mert ezek a nők nem kapnak meg jóképű pasit, de egy egyszerű szerényebb ámde csúnyább férfi jobban hű tud lenni sokszor, mint egy macsó hímribi.

A jó nők általában jó pasikat választalanak, eg ugye a pasik sem adják alább, de mégis azt látom, hogy ezeket a jóvágású hímribiket nem lehet "megtartani", legalábbis ritka az olyan férfi, aki hűséges, jóképű és intelligens is.

Lényegében az egyszerűbb nőknek jobb esélyük van.

2012. ápr. 1. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!