Létezik két nő között igazi barátság?
Olyanra gondolok amikor az életedet is rá mernéd bízni a másikra és önmagad lehetsz mellett, mert azért szeret, aki vagy és elfogad a hibáiddal együtt és őszinte lehetsz vele akár pozitív akár negatív dologról van, akire lehet számítani ha baj van és akivel együtt lehet sírni és nevetni is.
Van valakinek ilyen barátnője?
Vagy van valaki aki tudna ilyen barátnő lenni? Szívesen megismerkednék vele :)
Nekem nincs, de ezt Én alakítottam így , egyszerűen nem igénylem a túl bensőséges "bari" kapcsolatot .
Ha valaki nagyon barátkozna , hátrálok !
Nem tudom miért alakult ki így az agyamban , de nem bánom , ..
7. ha elolvasnád figyelmesen, arra is rájönnél, hogy amit szeretne a kérdzeő, azt csak akkor kapja meg, ha ő is ugyanezt nyújtja. Nyilván akivel nem vagy őszinte, nem is érdekled, ha vele sírsz és nevetsz, akkor adsz te is annyit a baráti kapcsolatba, hogy az olyan legyen.
A kérdésre a válasz: igen, létezik ilyen, Büszkélkedhetek egy ilyen igazi baráttal.
Nekem ez kicsit furcsa, hogy ugye elvileg férfi és nő között nincs barátság, ezek szerint két nő között sem lehet, de sokan mondják, hogy férfiak között is inkább haverság szokott lenni. Most akkor senki senkivel nem lehet igazán jó barátságban? :D
Én úgy gondolom, hogy ez emberfüggő. Akármilyen nemű ember lehet jó barátságban akármilyen neművel, ha tényleg mindketten energiát fektetnek bele és passzol a személyiségük. A passzoló személyiség alatt amúgy nem azt értem, hogy egyformák mindenben.
Nekem ilyen barátnőm van. Csak ahhoz az kell, hogy el tudd fogadni úgy ahogy van és ne legyenek elvárásaid. Fogadd el amit ad, és ne akard ráerőltetni azt, hogy szerinted hogy kéne adnia. Persze emellett legyél észnél, és lásd a különbséget aközött hogy ő máshogy szereted de szeret meg aközött, hogy nem szeret csak hülyének néz.
Eleve elítélem azt a sztereotípiát, hogy nők nem lehetnek barátok. Miért ne lehetnének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!