Létezik igazi barátság a mai világban?
Figyelt kérdés
legjobb barátom a párom, de az egy párkapcsolat. minden más barátnőmben csalódtam már sajnos :(2011. jún. 21. 16:32
1/23 anonim válasza:
Sok haverom van, de igaz barátot még én sem találtam.
18/f
2/23 anonim válasza:
én is így vagyok mint te
2 és fél év alatt egyszer nem csalódtam benne
3/23 anonim válasza:
Igen! Nekem kettő is megadatott!:) Már 15 éve tart! És remélem fog is még egy darabig. Még soha nem csalódtam bennük!
4/23 napietus válasza:
szerintem létezik :) nekem is van férjem, de van legjobb barátom meg barátnőm is, és még többen, akik barátok. csak nehéz őket megtalálni, sokkal nehezebb, mint a szerelmet, megtartani meg még nehezebb, de nagyon érdemes! mondjuk a legjobb barátommal szerencsém van, gyerekkorom óta ismerem...
5/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon ritka, de biztos, hogy letezik. Nekem 1 igazi baratnom van, akivel tuzon-vizen at tartjuk a kapcsolatot, de kb. annyi, hogy havi 1-2 email, mert en kulfoldon elek. De azert jo tudni, hogy o ott van, ha megyek Magyarorszagra, tudunk talalkozni, mindenben probaljuk egymast segiteni.
6/23 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok,mint a kérdező. Nagyon szeretem a páromat, de ő mégsem lehet a "legjobb barátnőm" (pedig gyakorlatilag az...)
Létezik barátság, de csak ideig-óráig (1-2 évig) amíg a körülmények összehozzák az embereket, pl. egy munkahely, egy egyetem, stb.
Vagy ami tartósabb, akkor az laza barátság, azaz pár havonta,félévente leültök, de az életetek külön vágányon fut.
7/23 anonim válasza:
Nekem van egy igazi önzetlen barátnőm, akiért bármit megtennék és ő is értem. Ezt már bizonyította is.
9/23 anonim válasza:
Hát létezik,Van egy nagyon jo barátnöm,mindenben egymás mellett állunk de nem tudom miért egyre gyakrabban fordul elö az hogy furán viselkedik,semmi dolgokon sértödik meg
10/23 anonim válasza:
Nekem van,de nagyon sokszor összeveszik velem,olyan dolgokon,hogy utána magán röhög.
15/L-15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!