Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék műkörmöt építeni...

Szeretnék műkörmöt építeni itthon, de nem kell nekem a drága tanfolyam. Hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés
Nincs szükségem az elméleti oktatásra anatómiából, egészségügyből. Csak a gyakorlat kell. Azt hol tudom megszerezni?
2012. márc. 12. 22:41
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
de kedves vagy hogy ennyire aggódsz egy idegen baráti kapcsolatáért.azt válaszold meg kérlek,hogy ha az ő körme lerohad a gombától,neked attól mi bajod lesz?vagy téged az hol érint?ha meg nem ért hozzá,úgysem megy hozzá senki körmöt csináltatni.amúgy meg a gombásodás elleni,egy képzett körmös másképp keni rá,vagy fújja rá,mint egy átlagember?Lettikéről,meg csak annyit,hogy az összes körmös kérdésnél cinikus,lenéző válaszokat ad,nemegyszer megsértve az embereket.elhiszem hogy ő biztos egy nagyon ügyes körmös,de azért ennyire nem kéne lenézni az embert,csak azért mert nem végzett tanfolyamot.na mindegy.én nem vitatkozok veletek.egyébként,ha nekem lenne pénzem több százezres tanfolyamot végezni,lehet hogy én is így reagálnék,mint ti.nem ezt ellenzem,hanem hogy ilyen lenéző becsmérlő módon kell az embernek válaszolni.PL:Lettike
2012. máj. 3. 16:09
 32/54 anonim ***** válasza:
0%

Ej, hogy én ennyire gonosz vagyok! Nem is tudtam. Egyébként jól megfigyelhetted, ha szerinted minden válaszom bunkó volt és lenéző. Vagy te is azok közé tartozol, akik mindig csak a negatív dolgokat veszik észre? Azt gondolom nem láttad, hogy mennyi embernek segítettem már eddig, mert tudom, hogy milyen, ha valakinek kétségei vannak egy dologgal kapcsolatban, még a mai napig is szoktam kérdezni tőlem tapasztaltabbaktól. De szerinted úgy mégis, hogy lehet pár mondattal leírni, és abból megtanulni a körmözést? Főleg, ha valaki arra is lusta, hogy utánanézzen, mert neten rengeteg oldalon taglalják, hogyan kell körmöt építeni (azt hagyjuk, hogy hány lépés szokott kimaradni belőlük), vagy pedig rákeressen itt, hisz nem egyszer tették már fel ezt a kérdést.

(de ha ennyire zavarlak, akkor ne olvasd el a válaszaimat)

2012. máj. 3. 18:52
 33/54 anonim ***** válasza:
nem te zavarsz,hanem a válaszaid stílusa.felteszem huszadszor is a kérdést kedves Lettike.ha ő otthon szétcseszi a kezét,és lerohad a gombától,neked attól mi bajod lesz?nem magának árt?pár mondatban tudom hogy nem lehet elmondani hogy kell csinálni.ne mond már hogy nem bunkón válaszolgattál?egy csaj még kért is téged egyik kérdésénél,hogy értékelné,ha nem lennél ilyen cinikus,és bunkó.de nyugodtan megnézheti bárki a műkörmökkel kapcsolatos kérdések 80%-ánál Lettike a kegyetlenke már harap is.és az első válaszolók között van persze.segítség helyett,csak lehurrogja a kérdezőt.
2012. máj. 3. 19:03
 35/54 anonim ***** válasza:
szóval összegezve.megértem én a műkörmösöket.elvégzik a tanfolyamot x százezerért,és sajnálják,irigyek megosztani a tudásukat a többiekkel.attól hogy leírod neki kb tíz mondatban a körömépítés menetét,még nem fogja tudni hogy kell,de legalább valamennyire segítettél,és úgy fekszel le este,hogy egy embert nem bántottál meg a gúnyolódó válaszaiddal.
2012. máj. 3. 19:27
 36/54 anonim ***** válasza:
0%

Csak azért az én válaszaim tűnnek bunkónak, mert csak azoknál van írva név. Ha megnézed pl. az első kérdést, amit belinkeltél, láthatod, hogy nem csak én válaszoltam olyan stílusban, amilyen egyeseknek nem tetszik.

A te kérdésedre válaszolva: ha tönkreteszi valaki a saját körmét, az az ő baja. De szerinted ezt bevallja bárkinek is, ha megkérdezik tőle? És ha esetleg nem (csak) a sajátját cseszi szét, hanem másét, akkor az a "vendég" nem azt fogja gondolni, hogy a "körmös" tette tönkre a körmét, hanem a körmös, és azt fogja gondolni, hogy a műköröm egy rossz dolog, és egy életre elmegy tőle a kedve. Hát ez az, ami nem tetszik. Tény és való, hogy végzett körmösök között is vannak olyanok, akiknek a munkája olyan, mintha ráhányták volna a vendég ujjára, de ők legalább tettek azért, hogy elinduljanak valahol. De szerintem hagyjuk a dolgot, mert sose fogjuk egymást megérteni.

(egyébként ha engem bunkónak tartasz, jobb, ha nem is tudod, hogy néhány körmös hogy reagálna ezekre a kérdésekre)

2012. máj. 3. 19:59
 37/54 anonim ***** válasza:
100%
tudom,hogy a körmösök hogy reagálnak az ilyen kérdésekre,de a te válaszaid annyira felhúzzák az embert.annyira cinikus,és beképzelt vagy,azt hiszed csak az tud szép,és igényes körmöt csinálni akinek tanfolyama van?egy barátnőm tanfolyam nélkül körmözik,évek óta rengetegen mennek hozzá.ha időpontot akarnál kérni tőle kb két hét múlva vállalna el.nagyon szépen dolgozik,és a hosszú évek alatt egyetlen embernek sem gombásodott be a körme.tudod miért?mert mindenre pontosan odafigyel,precíz,higiénikus.és annak ellenére,hogy évek óta csinálja,meghallgat más körmöst is,tanácsot kér,segítséget ebben abban.és segítenek neki.nem úgy mint te.
2012. máj. 3. 20:08
 38/54 anonim ***** válasza:
64%
még egy kérdés!Letti te nem szoktál otthon főzni?csak mert ahhoz is szakma kell?
2012. máj. 3. 20:10
 39/54 A kérdező kommentje:

De örülök, hogy megint ilyen felkapott lett ez a kérdés, s mindenki itt vitatkozik..

Node!

Azért azt tegyük már helyre, hogy itt egy féléves tanfolyamról beszélünk. Kérlek. Erre igazán nem kéne büszkének lenni, hogy sikerült elvégezni, főleg, hogy súlyos százezreket fizettél érte.

De amúgy köszönöm Letti, a "válassz egy kevésbé tanulósabb szakmát" azóta szállóigévé vált orvosi körökben:) Azon válaszolónak, aki szerint nem ismernék fel egy gombafertőzést - megnyugodhatsz, nagy biztonsággal felismerem:)

S elismerem, a kérdést rosszul fogalmaztam meg, mert én nem akarok másoknak körmöt csinálni, építeni maximum 3D-s mintákat szeretnék, de azt sem más körmére, de még csak nem is sajátra. Vettem egy tárcsát, amire szoktak festeni a lakkokból a boltokban, azon szórakozom.

Köszönöm amúgy a hasznos válaszokat, sajnos a youtube-os videók nem adnak visszajelzést:D

Még egyszer és utoljára: nem fogok körmözgetni, mellékállásként sem. Bőven keresek annyit, hogy ne legyek rákényszerítve.

Annyi meglátásom van még, hogy a tanfolyam magasztalása és erőltetése helyett lehet szemléletmódot változtatni - ha ennyire rettegtek attól, hogy valamit elront, hát segítsétek őt tanácsokkal. De persze abban nincs üzlet, s akkor nem indulnak párszázezres hátránnyal. Elég furcsán jönne ki, ha megkérdeznétek egy orvost, hogy hogyan alakult ki a betegségetek, mi az oka, mi a gyógyulás folyamata, ő pedig a vállát vonogatná, s mutogatna az egyetem felé, hogy irány oda, végezzétek el, s megtudjátok:)

Ebből is annyi látszik számomra, hogy itt nem a mundér becsülete, a szakma tisztasága és megbecsültsége a tét - csupán annyi, hogy más ne kertészkedjen az én veteményesemben, mert hátha jobb lesz.

Gratulálok az utolsónak:D Remek példa volt! Ugyanis a főzéssel is rengeteg betegséget lehet okozni (komolyabbat is, mint egy gombafetőzés:)..)

2012. máj. 3. 23:00
 40/54 anonim ***** válasza:
ezen az oldalon,csak ez megy.nehogymár azért megcsinálj egy több százezres tanfolyamot,hogy otthon gyakorolj a műkézen?!nem tudom ezek mit gondolnak?gyerekesek,és nekem mostmár röhejes is ez a reakciójuk.igazából csak sajnálni tudom őket.ne haragudj,hogy leálltam itt vitázni,de felhúztak.tudom hogy a te kérdésed,de muszáj volt kiosztanom ezeket,mert a pofátlanságnak is van határa.eddig visszafogtam magam,de most elborult az agyam.
2012. máj. 7. 21:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!