Tényleg drága volt, ha 20 ezer ft-ért vettem magamnak egy nadrágot, két pólót, két fehérnemű szettet, három harisnyát, meg két pár cipőt (saját pénzből)? Itthon azt mondták, hogy túl sokat fizettem.
Nézőpont kérdése. Elég ügyesen vásároltál, ha ennyi mindent vettél.
Ugyanakkor, amilyen könnyű elkölteni, olyan nehéz megspórolni ezt az összeget. A családok nagy többségénél egy főre vetítve.
Mivel saját pénzed volt, tudtad mit mennyiért.
Én ezeket (a 2 cipő nélkül) 31 000-ért vettem volna meg. Ahogy számolom. A cipőket azért hagytam ki, mert egy pár is nagyon minimum 10 ezer lenne. Bár ez cipő függő.
Úgyhogy nem volt drága. Habár ezt se lehet így konkrétan megmondani, mivel különbözőek vagyunk és mindenkinek más a drága, más ami tetszik, meg más amire sokat költ stb.
Egyáltalán nem volt drága és nem fizettél sokat, viszont nem biztos, hogy jól jártál az ennyire olcsó cuccokkal. Szerintem érdemesebb lett volna mennyiség helyett a minőségre törekedni.
Én ennyiért egy pár cipőt vagy két pólót szoktam venni...
2 pólót 20ezerért... :o érdekes világban élünk..
amúgy jól vásároltál teljesen.
én 15 ezer ft-ért 2 fehérneműt, 2pólót, egy rózsaszín cicanadrágot, egy bershkás kötött kardigánt és egy pár platform cipőt vettem.
szóval a te arányod is teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!