Szeretnék műkörmöt építeni itthon, de nem kell nekem a drága tanfolyam. Hogyan álljak neki?
Lehetőleg az én kérdésemnél ne a válaszokra válaszoljunk!
Mert Letti, igen, nálam mindegy, hogy tartós-e a köröm, mert nem is emberi kézre szánom, tudtommal van rengeteg műkéz, amikre lehet építeni nyugodtan.
utolsó, hidd el, te is rosszúl jársz így
kiadsz egy csomó pénzt az alapanyagokra, ennek kb 2-2,5- de max 3 szorosa a tanfolyami ár, és ezzel csak saccoltam.
továbbá: nem tudjátok hogy mennyi anyagot kell felvinni a körmötökre, lámpázás ideje, mikor mennyi, porcelán esetében is kell tudni dolgozni, nem csak zselé.
néztetek amúgy már árakat, hogy mennyibe kerül? most lehet hogy egy műkörmős 5000Ft-os ár körül van, lehet ez több is kevesebb is, jobb és rosszabb minőségben, ezt nem tudjátok behatárolni tudom, hogy ki milyen, meg körömfüggő is hogy ledobja e a műkörmöt vagy nem, tehát itt nem a körmöst kell hibáztatni mindig, hanem lehet hogy ilyen a körmötök hogy nem birja az anyagot pl.
kifogtok adni tizezreket az eszközökre, anyagokra, és még ott tartotok hogy eltudjátok B*xni a körmötöket vagy épp az alkotást, és akkor még ott tartotok, hogy rohadul sok pénzt fogtok kiadni még így is, így is sokat adna ki rá egy tanfolyamos, tudom.
Kérdező légyszives írd már meg a korod meg a többi ember aki e kérdező pártját fogja, és öszinte választ várok, bár a 18 év alatti "pincsik, bocs a sértésért", biztos nem fogják vállalni a korukat. én sem vagyok amugy ebbe a szakmában de nekem sem tetszik ez a sok személy mint ti amit művelnétek tanfolyam nélkül ebben a szakmában, higyjétek el rengeteg műkörmös ideges tőletek, főleg azért mert miattatok lesz kevesebb vendége egy műkörmösnek, mert így úgy bnöknek ingyen esetleg 90%-os kedvezményes áron stb, csináltok.
nektek hogy esne, de gondoljátok bele magatokat műkörmösnek.
mi lenne akkor ha pl én, elvennétem a ti "vendégeket" mondván mert ingyen vagy jóval olcson csinálom a műkörmét, legyen akár a bnőd?
gondolom nem igazán tetszene, úgy hogy aki eddig hozzád járt csak azért mert más neki jóvl olcsobban megcsinálja, átmegy máshoz, stb. kb hasonló dolgot képzeljetek el.
lepontozni lehet nyugodtan, úgy mint Letti minden válaszát, de talán elkéne gondolkodni a szakmával. ha én lennék körmös, és megtudnám hogy olyan vendég jön hozzám csináltatni körmöt aki kontárkodni akarna, és csak azért mert ellesni a mozdulatokat, hát megkapná az alapos fejmosást tőlem, elég sokan vannak a körmösök körében akik ugy kioktatnak hogy akár sírni is fogtok
Kedves 17-es!
Érdekes, amit mondasz. Szerinted fölösleges tanulni?? Ilyet se hallottam még senkitől. Ha valaki ki szeretne tanulni egy szakmát, igenis szánjon rá időt és pénzt, mert nem értem, hogy tudás nélkül hogyan szeretne bárki bármivel foglalkozni. Az viszont, hogy olyan lesz a köröm, amilyet szeretnétek, hááát, az lehet, hogy nektek tetszene, de több, mint valószínű, hogy technikailag egyáltalán nem jó, és ne csodálkozzatok, ha másnap levegős, egy hét múlva az összes lepotyog, vagy szétreszeli valaki a természetes körmét.
Azt viszont igenis tudomásul kell venni, hogy a műköröm luxus, akinek nem telik rá, ne csináltasson. Sokan megvannak nélküle is. Te meg ezen gondolkozz el.
28 éves vagyok, s látom, nem mindenki vette a fáradtságot, hogy elolvassa, amit írtam.
Nem akarok mákörmös lenni:) És a saját körmeimre sem, más körmére sem akarok mákörmöt építeni, mert ugyan furcsa, de szerintem teljesen fölösleges. De festegetni szeretem a körmöket, s műanyag kézen is meg lehet oldani probléma nélkül. Tudtommal ezeken is tanulnak.
Másrészt: háziorvosi körökben is el lehet veszteni beteget, ha nem jó az ember. Persze, nem az ár csábítja el a beteget, hanem csak a mézes-mázos orvos, aki ugyan csak beutalókat ad, s véletlenül se fejlesztené a rendelőjét, próbálna meg saját hatáskörben gyógyítani, inkább terheli a kórházakat feleslegesen, s a beteget a felesleges vizsgálattal.
Megoldás? Baromi jónak kell lenni, s akkor visszamennek az emberhez akkor is, ha van olcsóbb:)
Ez a piac lényege!
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy tanfin nem műkézen gyakorlunk, hanem élő modellen. Ha csak festeni szeretnél, akkor arra vannak videók, bár nem mindegyikből lehet tanulni.
Viszont, ha orvos vagy, miért nem tanulod ki a pedikűrözést? Azt még hasznosítani is tudnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!