Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék műkörmöt építeni...

Szeretnék műkörmöt építeni itthon, de nem kell nekem a drága tanfolyam. Hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés
Nincs szükségem az elméleti oktatásra anatómiából, egészségügyből. Csak a gyakorlat kell. Azt hol tudom megszerezni?
2012. márc. 12. 22:41
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Ha csak festegetni akarsz, vegyél műanyag tipeket, meg akril, és akvarell festéket, ecseteket és fess!
2012. márc. 20. 12:12
 22/54 A kérdező kommentje:

Bocs az értetlenkedésért, de mégis hogyan tudnám azt hasznosítani?

Igen, én leginkább csak festegetni szeretnék:) De éppen azért, mert ehhez nem értek (fogalmam sincs, hogy kell bánni egy akrilfestékkel, hacsak nem ugyanúgy, mint a vízalapúval), ezért örültem volna valami olyan tanár/csoport, ahol esetleg ezt tanítják. Vagy esetleg csak ilyesmiről szóló képzés, mondjuk magamfajta laikusoknak a témában, aki maximum a saját körmét szeretné megtanulni szépen elkészíteni.

2012. márc. 20. 16:21
 23/54 anonim ***** válasza:
ha csak festeni akarod a körmödet, akkor youtubon is van elég sok ilyen jellegű video, ahol lépésről lépésre elmondják, mutogatják hogyan kell kifesteni szépen egy körmöt. sztem azokból is ellehet lesni pár fogást, és ha sokat gyakorolsz, egy idő után sikerülni fog
2012. márc. 21. 18:56
 24/54 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ha egy unatkozó szünidős pattanásos kamasz lepontozza a jó válaszokat. Biztos jó hecc, de nem biztos hogy jót tesz azzal akinek segitségre volt szüksége!
2012. márc. 21. 22:20
 25/54 anonim ***** válasza:
63%

szia!

szerintem is felesleges elvégezned tanfolyamot, még körmözéshez sem feltétlenül szükséges. A körömbetegségeket és egyéb problémákat a neten is meg tudod nézni,szóval ha valaki csak ezért ajánlja a tanfolyamot akkor ezt bukta. Mondjuk ki a tanfolyam csak pénzlehúzás. Mert bár elvégzed és otthagysz x tízezer forintot kitörölheted vele a legnemesebb testrészed, ha nem gyakorolsz! Ez a lényeg mindennek. Akár műkézen,akár modellen/barátnőn/anyán/apán stb. de gyakorolj. A köröm tartóssága pedig a jó előkészítésen és a jó alapanyagon múlik (no meg nem kevés pénzen) nem pedig azon ki milyen tanfit végzett el kedves Letti. Bármennyire fáj is.

2012. márc. 27. 16:21
 26/54 anonim ***** válasza:

Az ilyen gondolkodásúaknak felesleges magyarázni bármit is, ha tudtad volna értelmezni, amit írtam, tudnád, hogy nem csak a bőrbetegségeket tanítják tanfin. És nagyon nem mindegy, hogy elmegy valaki egy 20E Ft-os okleveles semmitérő "képzésre", vagy egy normál okj-re, ahol esetleg megtanítanak neki mindent, amire szüksége van, és ha jó tanfolyamot választ, akkor még a több tízezres továbbképzésre sem lesz szüksége.

És még valami: semmit sem ér a gyakorlás, ha rosszak a mozdulatok, az anyagfelhordás, rossz minőségűek az anyagok (honnan is tudná magától, hogy mire figyeljen), szétreszeli előkészítésnél a körmöt, mert pl. rossz reszelőt választ. De ha ezek után sem érted, akkor szerintem hagyjuk a témát.

2012. márc. 27. 16:30
 27/54 anonim ***** válasza:
34%
nekem nem kell elmagyaráznod, egy leleményesebb ember igenis ki tudja tanulni ezt a szakmát. De sztem kedves kérdező nézelődj a youtube-on, ott vannak díszítések, vagy írd be google-ba amit szeretnél megnézni és egy csomó videót fogsz találni.
2012. ápr. 2. 15:22
 28/54 anonim ***** válasza:
0%
Mert videóról meg is lehet tanulni...
2012. ápr. 3. 10:08
 29/54 anonim ***** válasza:
79%
szerintem Lettike,és barátai azért erőltetik ennyire a tanfolyamot,mert rájöttek arra,hogy egy csomó pénzt kidobtak az ablakon,és ha már ők fizettek,fizessen más is.Miért fáj az nektek,hogy a kérdező otthon mit csinál a körmével,(még ha nem is a saját körmével teszi).ő csak tanácsot kért,nem észosztást,dehát ilyenek a magyarok,csak fikázni tudnak,segíteni nem.Letti az élő példa.ne mond már,hogy ahhoz tanfolyamot kell végezni,hogy otthon kokányol a műkézen?ez baromság.leírta,hogy nem akar körmözni,otthon magának akarja csinálni,hát had csinálja.ezzel nem fogja ellopni a vendégeidet Lettike,nyugodj meg.Kedves kérdező.ne foglalkozz ezekkel az "okos"emberekkel,gyakorolgass.mert ha belegondolsz,akkor főzni se főzz otthon,mert nincs szakács szakmád.hagyjuk már.le lehet hurrogni,de azért felesleges százezreket kiadni,hogy otthon próbálgassa az ember.ennyi
2012. máj. 2. 13:48
 30/54 anonim ***** válasza:

kedves utolsó, attól hogy azt ÍRTA hogy magának vagy mükézen akar csinálni nem jelenti azt hogy így is van, még ha igyis lenne idő után tuti fog ismerősőknek is csinálni, és ha elcseszi másnak a körmét akkor akár egy jó bartáság is tönkremehetne. sokaknak nem jött be a szakma ez tény, és igaz párak kidobtak x ezret az ablakon, vannak olyanok akik pl a családi helyzet miatt nem tudja végezni a szakmát, pl 'baba', vagy pl csak mellékállásban csinálja, főállásban körmözéssel nagyon nagy vendégkörrel lehet csak megélni, de ugy ha minden napod szinte tele van, te is tudod jól vállalkozásokban is sok pénz van belefektetve. itt nem csak kft bt-ről van szó, hanem E.V. , most is elég sokminden változott az adórendszerben. Lettit meg békénhagyni.

de jólvan, hát mi szóltunk előre, hogy könnyen lehetnek gondok a megfelelő tudás/tapasztala hiányában, pl nem ismered fel a gombásodást, a körmön és arra raksz mükörmöt, hát khm. inkább nem mondom meg mi történhet

2012. máj. 3. 08:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!