Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez így nagyon plázacicás?

Ez így nagyon plázacicás?

Figyelt kérdés
szeretem a rózsaszínt,imádok plázában lógni,szeretek szép,divatos ruhákban járni,igen sokat nézem magamat tükörben .sőt... sminkcuccokat is hordok magammal mindenhová,tükröt is ,fésűt is.egyéb dolgokat... szóval a plázacicás dolok illenek rám,annyi különbség,h. nem hisztizek.[mindig] xd ja és még annyi,h.én szeretem a barátomat és má régóta együtt vagyünk :] szal ez a minden héten mással ide nem illik
2009. jún. 10. 21:22
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
amíg nem beszcsizel ígycsi, addig semmi gázcsi ^^
2010. ápr. 14. 22:55
 52/53 anonim válasza:
K*pja be az összes nagyképű b*uzi a f*szomat, nem igaz hogy létezik ilyen k*csög is! Most komolyan mi a baj azzal hogy valaki plázacicásan öltözködik? Ha normálisan viselkedik akkor nem mindegy hogy hogy néz ki? Én nem vok plázacica, de pl. szeretek cicagatyában járni, na és? Akkor mi van? Szeretek ruhákban járni mert szerintem kényelmesek. Aki első látásra lenézi azokat akik tűsarkúban járnak és miniszoknyát meg toppot hordanak az nagyon felszínes. Erre van is egy mondás: Nem a ruha teszi az embert. Mert akkor azt is lenézitek aki meg nagyon fiúsan öltözködik, de közben lány? Az más hogy vki egész nap a plázában, mert azt azért nem kéne:)
2011. jún. 12. 14:53
 53/53 anonim ***** válasza:
Utolsó pontosan ezért utálunk titeket.Sikerült bemutatkoznod,ezért is utálljuk a plázacicákat.Amúgy meg igen lenézük a tűsarkús csajokat,ha nem akarja h lenézzük,ne öltözködjön úgy mint egy k*va.Téged is lenézünk mert te is az vagy.
2011. júl. 12. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!