Ez így nagyon plázacicás?
Mi baj van a divatos ruhákkal? Ez azért nevetséges már ne haragudjatok. Igen, tényleg igaza van annyiban, hogy nem ismeritek. Nagyon divatos manapság lehúzni mindazokat, akik szeretik a szép ruhát, a sminket, akik elfogadnak mástól is dolgokat, nem maguk fizetik a számla felét, vagy az új csizmájukat. Sok esetben merő irigységből. Aztán jön az, hogy mire legyek irigy, ez csak egy hülye kis senki stb. Persze, persze.
Igen, vannak a sötét, sikító, hangosan vihogó lánykák, akik úgy néznek ki, mint az örömlányok, és semmi nem számít nekik, csak a menő cuccok. Van ilyen ismerősöm, egyszer együtt buszoztunk, beszélgettünk a párkapcsolatainkról és az első kérdése az volt: És mije van a pasidnak? Nagy a háza? Autó? Hát ne mondjam, hányinger.
Ha most adok egy félkész leírást magamról, akkor én is üresfejű plázacicának leszek kikiáltva?
Ám legyen: apuci fuksza van a nyakamban, a "pasimtól" kapott méregdrága szandálban tipegek, bűzlök a húszezres parfümtől, érdekel a divat, sminkelem magam, a táskámban annyi minden van, smink cuccot is beleértve, hogy a cirkuszban kéne fellépnem vele, milyen gyorsan megtalálom, ami nekem kell, szeretem a hello kittyt, a magassarkút, hisztizni is szoktam stb stb stb.
Ugyanakkor, ha kell könyékig benne vagyok a wc-ben, hogy kitakarítsam, imádok főzni, komoly egyetemet végzek, hello kittyről még nem is hallottak Magyarországon, mikor már rajongtam érte, sokat olvasok, a "pasim" már a vőlegényem, tervezzük az esküvőt, ráadásul ő egy szegény-legény, és a divaton kívül annyi minden érdekel, hogy sokaknak leesik az álla milyen jó társalgó vagyok, szinte mindenhez hozzá tudok szólni, nem csak tátom a számat, hogy én még ezt sem hallottam, soha nem vennék fel szoknyát, és a plázázásban nem a tényt élvezem, hogy semmit sem csinálok, hanem azt, hogy sok üzlet van egy helyen, mindenből nagy a választék, mert nekem nem egyszerű ruhát találni, és nem kell össze-vissza rohangálni a városban, hogy vegyek valamit, 153 cm vagyok, magassarkú nélkül egy törpének érzem magam, a lapos sarkú cipőkben különben is gyakran fáj a derekam, viszont egy jó minőségű magassarkúban áttalpalok egy egész napot lett-légyen az akár 11 centis sarkú szandál is, minden probléma nélkül, a körmeim gyalázatosak, de képtelen vagyok elviselni a műkörmöket stb stb.
Persze most le leszek pontozva, mert a sok "táglátókörű" emberke szerint, aki nem kinyúlt maci-naciban, lenőtt festékkel császkál, hanem ellenkezőleg, ráér magával sokat törődni, és érdekli a divat, a szépségápolás, hogy kihozhassa magából a legjobbat, nem csak a saját, hanem a párja örömére is, az már csak egy agyatlan kis idióta és az életet sem érdemli meg.
Én nagyon visszataszítónak tartom ezt az új trendet, hogy aki sokat ad magára, az már égő, meg mikor ilyeneket látok, hogy a férjem nem kíván, mert kövér vagyok, jaj mit tegyek. Indok a kövérségre: Most szültem. A gyerek közben már két éves. És a sok nő összeáll, hogy jaj szegénykém, hát a férjed egy tapló... Ahelyett, hogy elismernénk, adni magunkra nem ciki, sőt fontos. Függetlenül mások véleményétől, én jobban érzem magam, ha belenézek a tükörbe és azt mondom: ejha! A párom véleménye meg érdekel, mert igenis szeretek neki tetszeni. Tetszek neki elfeküdt hajjal, smink nélkül, kinyúlt pólóban is, de én annál is jobban szeretek neki tetszeni.
És nem, nem felszínes a kedvesem, egyszerűen azért, mert már "megfogtam" őt, nem áll szándékomban hanyagolni magam, mert hiába szeretem a krumplipürét rántott hússal és meggybefőttel, lehet elmenne az étvágyam, ha valaki csak úgy odahajítaná az asztalra a pürét, rádobná a húst, és ráöntené a fél üveg befőttet. Hiába ugyanaz, mint szépen megterítve, akkor is.
Én felfogom, hogy nem ismerlek. Nem is akarlak. De te nem veszed észre, hogy ez SENKIT SEM ÉRDEKEL... ! Miért írogatod folyton?
Lesz.arjuk, hogy szőke vagy vagy nem , és hogy jársz-e plázába. De szánalmas, hogy magyarázkodsz amikor állítólag téged nem érdekel és emelkedettebb vagy mint akik ide írtak.
Ne magyarázkodj és ne próbáld meg becsapni magad. Emiatt leszel antipatikus az embereknek.
az utolsó előtti és az előttelévőnek köszönöm :]
nem vagyok én olyan pláza"pi*a",aki egész nap ott rohangál,nem is lehetek,mivel itt nincs pláza xd egyszerűen csak imádom,mert ugye lehet vásárolni és azt sok csaj csinálja ;]
és ha összehasonlítom magam más "ilyen"lánnyal,akkor óriási a különbség,sokkal másabb vagyok.de olymindegy,h. mit mondok,ha nem hiszitek el :]
Nem ismertek, nem ismertek. Kedves vagyok, kedves vagyok, mindenki megmondja, mindenki megmondja...
Egyéb mondanivaló? :)
NEM, NEM VAGY PLÁZACICÁS..Te csak az szeretnél lenni..mint ahogy a legtöbb 14-15 éves,aki úgy csinál mintha ő lenne a világ legszebb embere.. pedig pont az ellenkezője, kínaiból összevásárolt cuccokat hordassz és úgy csinálsz mintha valami világmárka lenne rajtad..pedig 1000 méterről látni, hoy az kínai..(én is vásárolok kínaiból, csak én nem nézek le senkit)
egyébként kicsit ügyelhetnél arra amit irsz..egyszer azt irod nam vagy plápzacica máskor meg véded őket..pfff
Én csak azt nem értem miért akarsz meggyőzni minket, hogy te rendes lány vagy és nem vagy plázacica. Kit érdekel mindez?!
Nem értem minek magyarázkodsz!
Legalább érted amiről beszélek? :D
Szia!
Nem szeretnék belefolyni a fenti beszélgetésbe, azért kérlek vonatkoztass el azoktól és értsd meg, hogy az alapvető kérdésedre adott válasz csak egy vélemény a sokból. A te életedben te döntesz, mások pedig a saját véleményüket hozzák meg, ha tettszik az embernek, ha nem. Ez így van rendjén.
Nos, a kérdésed ez volt: Ez így nagyon plázacicás?
A véleményem pedig ez lenne: Szerintem eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!