Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez így nagyon plázacicás?

Ez így nagyon plázacicás?

Figyelt kérdés
szeretem a rózsaszínt,imádok plázában lógni,szeretek szép,divatos ruhákban járni,igen sokat nézem magamat tükörben .sőt... sminkcuccokat is hordok magammal mindenhová,tükröt is ,fésűt is.egyéb dolgokat... szóval a plázacicás dolok illenek rám,annyi különbség,h. nem hisztizek.[mindig] xd ja és még annyi,h.én szeretem a barátomat és má régóta együtt vagyünk :] szal ez a minden héten mással ide nem illik
2009. jún. 10. 21:22
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
52%

UGYAN ilyen vagyok énis:D

avval a különbséggel h nekem nincs barátom..

mellesleg ne foglalkozz senkivel h ki mit mondd érezd magad annak aminek akarod és kész:D

én eztcsinálom..naponta hányszor megkapom h plázacica vagyok..csak engem nem érdekel.és ha az vagyok?:Dhát akkor mivan?:D

2009. jún. 10. 21:25
 2/53 anonim ***** válasza:
44%

szerintem vegyél fel egy extra miniszoknyát, egy kivágott felsőt(szerintem a melledet is tömd ki hozzá,ráférne.:S) jaa és a tűsarkú cipőt ne felejtsd ám el. :)

pff.. :/

2009. jún. 10. 21:32
 3/53 anonim ***** válasza:
61%

ennyi tolerancia nincs az emberekbe,látod?:)

nem lehet szeretni a rózsaszínt,nemlehet szeretni vásárolni,és divatosan öltözködni,és nemlehet igényesnek lenni magunkra.

1.voltam

2009. jún. 10. 21:39
 4/53 A kérdező kommentje:

ezaz :/

előítéletek

amúgy meg ne haragudj kedves második hozzászóló,de :D igenis,hordok tűsarkút[ nőies ] és szoknyát is,mint minden más lány.plusz kivágott felső miért is ne? ;]

2009. jún. 10. 21:41
 5/53 anonim ***** válasza:
48%

szintén 1.vagyok

énis hordok tűsarkút (csak 1óra folyamatos járás után fáj a lábam benne:S) sőt szoknyátis..de naés? 2szülés után mát úgyse tehetjük meg,akkormeg addig élvezzük:D

és télleg nefoglalkozz az olyanokkal mint a 2.válaszoló;)

2009. jún. 10. 21:57
 6/53 anonim ***** válasza:
57%

21.32- nek szerintem teljesen igaza van!

nem bírom az ilyen nagyképű r [i] ngyókat. szánalom amit művelnek. az ien pics [á] kban bízni sem lehet. :S 12 évesen már szopj[á] tok a f [a] szt. pics [ä]d rázod és tök gázvagy.:S

ha nem nő amelled akkor plasztikázod. :S

vadcsaj akarsz lenni..? pf.. kiba szn [ä]nak az útszélére..

totál szexivagy? és 16éves? :S korán kezded..az ieneket kell pof [ä]ncsapni. naennyi

2009. jún. 10. 21:58
 7/53 anonim ***** válasza:
80%
Hordjatok azt amit akartok, viselkedjetek úgy ahogy akartok, csak ne lepődjetek meg, ha úgy beszélnek veletek mint egy prostituáltal.
2009. jún. 10. 21:59
 8/53 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon? K*rvára. Második hozzászólóval egyet értek.
2009. jún. 10. 22:05
 9/53 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Kérdező... Nem hallottad még, hogy a kevesebb több? :D

A miniszoknya nem nőies, hanem gusztustalan. (Főként ha kislányok hordják. Mit akarsz kitenni a kirakatba?) Nem született még ember, akinek tényleg jól állna. Kivéve persze az agyon ps-olt címlaplányok. De nekik is csak képen! (persze, most jöhettek azzal, hogy ti is milyen k.rva jól néztek ki benne... na persze-persze)

1. A rózsaszín vagy ezer éve kiment a divatból. Neked nem tűnt fel?

2. Ha az életed 80-90%-át plázában töltöd, akkor ne lepődj meg, ha megszólnak, vagy nem tartanak túl okosnak. Elvégre a plázában nem az észt osztják. Gondolom a könyvesboltot azért messzire elkerülöd.

3. A szép és divatosról mindenkinek más fogalma van. Ami szép és divatos, az nem mindenkinek áll jól. És miért jó a szüleid pénzét újabb és újabb ruhákra költeni? Mert ha kétszer veszed fel ugyanazt, akkor megszólnak? Vagy megállsz a fejlődésben?

4. Hiába nézel bele a tükörbe naponta százszor, nem leszel szebb! Csodálkozom, hogy a barátodat még nem kergetted ezzel őrületbe. Tudod az igazi férfiak ezt a "csúnya vagyok, hogy áll a hajam, kövér a fenekem" dumát nem tolerálják. Bár lehet, hogy a korosztályod többet foglalkozik a külsejével, mint azzal, hogy mi van a padláson...

5. Nem az alapozód és a szemceruzád körül forog a világ. Ha nem vagy kikenve, attól még kiléphetsz az utcára, lehet, hogy kellemes meglepetést okoznál vele a barátodnak. Nem fog megijedni az első együtt ébredéskor :)

6. Tükröt és fésűt minden ember hord magával, még az öreganyám is.

7. "nem hisztizek.[mindig] xd" --> mennyi idős is vagy? 15-16?

8. Ja és végezetül tudnék ajánlani egy jó kis olvasmányt: Helyesírási Szabályzat valamint a Szinonima Szótárt is elővehetnéd. Szerintem 5.-ik osztályból lehet, hogy rémlik. Elvégre nem volt olyan rég...

Aztán buzgón nyomogassátok a piros kezeket... Ettől még igaz amit írtam. Persze megértem, hogy fáj az igazság :)

2009. jún. 10. 22:18
 10/53 A kérdező kommentje:
pedig nem ismertek...szóval foggalmatok sincs,h. hogyan nézek ki,nem hordok extra miniszoknyát.És normálisan viselkedem az emberekkel.Nem tudom miért divat leku*vázni azt,akit nem is ismertek :/ ez a szánalom.bocs
2009. jún. 10. 22:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!