Ez így nagyon plázacicás?
UGYAN ilyen vagyok énis:D
avval a különbséggel h nekem nincs barátom..
mellesleg ne foglalkozz senkivel h ki mit mondd érezd magad annak aminek akarod és kész:D
én eztcsinálom..naponta hányszor megkapom h plázacica vagyok..csak engem nem érdekel.és ha az vagyok?:Dhát akkor mivan?:D
szerintem vegyél fel egy extra miniszoknyát, egy kivágott felsőt(szerintem a melledet is tömd ki hozzá,ráférne.:S) jaa és a tűsarkú cipőt ne felejtsd ám el. :)
pff.. :/
ennyi tolerancia nincs az emberekbe,látod?:)
nem lehet szeretni a rózsaszínt,nemlehet szeretni vásárolni,és divatosan öltözködni,és nemlehet igényesnek lenni magunkra.
1.voltam
ezaz :/
előítéletek
amúgy meg ne haragudj kedves második hozzászóló,de :D igenis,hordok tűsarkút[ nőies ] és szoknyát is,mint minden más lány.plusz kivágott felső miért is ne? ;]
szintén 1.vagyok
énis hordok tűsarkút (csak 1óra folyamatos járás után fáj a lábam benne:S) sőt szoknyátis..de naés? 2szülés után mát úgyse tehetjük meg,akkormeg addig élvezzük:D
és télleg nefoglalkozz az olyanokkal mint a 2.válaszoló;)
21.32- nek szerintem teljesen igaza van!
nem bírom az ilyen nagyképű r [i] ngyókat. szánalom amit művelnek. az ien pics [á] kban bízni sem lehet. :S 12 évesen már szopj[á] tok a f [a] szt. pics [ä]d rázod és tök gázvagy.:S
ha nem nő amelled akkor plasztikázod. :S
vadcsaj akarsz lenni..? pf.. kiba szn [ä]nak az útszélére..
totál szexivagy? és 16éves? :S korán kezded..az ieneket kell pof [ä]ncsapni. naennyi
Kedves Kérdező... Nem hallottad még, hogy a kevesebb több? :D
A miniszoknya nem nőies, hanem gusztustalan. (Főként ha kislányok hordják. Mit akarsz kitenni a kirakatba?) Nem született még ember, akinek tényleg jól állna. Kivéve persze az agyon ps-olt címlaplányok. De nekik is csak képen! (persze, most jöhettek azzal, hogy ti is milyen k.rva jól néztek ki benne... na persze-persze)
1. A rózsaszín vagy ezer éve kiment a divatból. Neked nem tűnt fel?
2. Ha az életed 80-90%-át plázában töltöd, akkor ne lepődj meg, ha megszólnak, vagy nem tartanak túl okosnak. Elvégre a plázában nem az észt osztják. Gondolom a könyvesboltot azért messzire elkerülöd.
3. A szép és divatosról mindenkinek más fogalma van. Ami szép és divatos, az nem mindenkinek áll jól. És miért jó a szüleid pénzét újabb és újabb ruhákra költeni? Mert ha kétszer veszed fel ugyanazt, akkor megszólnak? Vagy megállsz a fejlődésben?
4. Hiába nézel bele a tükörbe naponta százszor, nem leszel szebb! Csodálkozom, hogy a barátodat még nem kergetted ezzel őrületbe. Tudod az igazi férfiak ezt a "csúnya vagyok, hogy áll a hajam, kövér a fenekem" dumát nem tolerálják. Bár lehet, hogy a korosztályod többet foglalkozik a külsejével, mint azzal, hogy mi van a padláson...
5. Nem az alapozód és a szemceruzád körül forog a világ. Ha nem vagy kikenve, attól még kiléphetsz az utcára, lehet, hogy kellemes meglepetést okoznál vele a barátodnak. Nem fog megijedni az első együtt ébredéskor :)
6. Tükröt és fésűt minden ember hord magával, még az öreganyám is.
7. "nem hisztizek.[mindig] xd" --> mennyi idős is vagy? 15-16?
8. Ja és végezetül tudnék ajánlani egy jó kis olvasmányt: Helyesírási Szabályzat valamint a Szinonima Szótárt is elővehetnéd. Szerintem 5.-ik osztályból lehet, hogy rémlik. Elvégre nem volt olyan rég...
Aztán buzgón nyomogassátok a piros kezeket... Ettől még igaz amit írtam. Persze megértem, hogy fáj az igazság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!