Ez így nagyon plázacicás?
Figyelt kérdés
szeretem a rózsaszínt,imádok plázában lógni,szeretek szép,divatos ruhákban járni,igen sokat nézem magamat tükörben .sőt... sminkcuccokat is hordok magammal mindenhová,tükröt is ,fésűt is.egyéb dolgokat... szóval a plázacicás dolok illenek rám,annyi különbség,h. nem hisztizek.[mindig] xd ja és még annyi,h.én szeretem a barátomat és má régóta együtt vagyünk :] szal ez a minden héten mással ide nem illik2009. jún. 10. 21:22
21/53 A kérdező kommentje:
rossz a kedvem,ilyenkor nagyon nem tükrözi az írásom azt,amilyen vagyok ;] bocs
amúgy meg megmondaná az összes barátom :] szóval elhiheted
amúgy meg nehogymár leszólj az miatt,más is írja azt,h. szal -.-
2009. jún. 10. 22:36
22/53 anonim válasza:
:O jesszus.. kicsit oltják a csajt. xDD amúgy én sem csípem az ilyen "plázapics'á'knak" mondható lényeket. :D
23/53 A kérdező kommentje:
élőben csak,h. tudd kedves vagyok ;] sőt
bárki megmondja :]
nem volt még olyan ember,aki ne kedvelt volna meg.
2009. jún. 10. 22:37
24/53 anonim válasza:
szerintem ne magyarázkodj... :/
25/53 anonim válasza:
aztaa h Isteníti magát!! hááh... ez már durva.
26/53 A kérdező kommentje:
XD dehogy magyarázkodom.vicces.majd pont ... haha
amúgy meg mi van akkor , ha az ilyen kis "plázapi*a"-.- normális ember? akkor már máris le kell őt köpni? érdekes
2009. jún. 10. 22:38
27/53 A kérdező kommentje:
CSAK tisztázom... ISTENEM ! értelem -.-
rólam NE állítsa SENKI,h. kitudja milyen vagyok...IGENIS leírhatom,h. kedves vagyok.csak,h. ne gondoljon rólam bárki bármit -.- okos vagy
2009. jún. 10. 22:39
30/53 A kérdező kommentje:
bravó.-nem is ismersz :D
2009. jún. 10. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!