Ez így nagyon plázacicás?
figyelj. helyírásból kitűnő vagyok
azért,mert hordok magammal sminkkészletet,még nem jelenti azt,h. minden percben sminkelem is magam.Azért hordom,h. ha esetleg elkenődik valami,akkor megcsinálhassam,mert ugye nőből vagyok.Nem kislány
rózsaszín szép szín
nem kergetem a barátomat őrületbe vele,mert nagyon szeretjük egymást és normálisan viselkedem mellette.Másokkal is.Lehet velem beszélgetni,ezt ő tudja a legjobban.Talán a leírásnál kicsit hülyén írtam le amit gondoltam,azért írtok ilyeneket.na mindegy
megbocsáss.de rendesen fogalmazok,mégcsak nem írhatjátok,h. így írok > cukcsi,éjdös... stb
szóval nem értlek titeket :] sőt.nem is zavar,gondoljatok amit akartok,nem ismertek.előítéletek.ennyi
-.-
hát te sem vagy valami okos ;]
akkor vegyétek úgy,h. nem kérdeztem :']
Szerinted a "szal" értelmes magyar szó? Segítek... nem az! És írásban mondjuk a vessző után nem teszünk szóközt? Ebben is segítek! De teszünk!
Lehet, hogy a suliban tollbamondás után le tudod írni a szokásos (hülye gyerek szintre) lebutított szöveget, de az interneten írásban is helyt kellene állnod! Mert ez az igénytelenség netovábbja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!