Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez így nagyon plázacicás?

Ez így nagyon plázacicás?

Figyelt kérdés
szeretem a rózsaszínt,imádok plázában lógni,szeretek szép,divatos ruhákban járni,igen sokat nézem magamat tükörben .sőt... sminkcuccokat is hordok magammal mindenhová,tükröt is ,fésűt is.egyéb dolgokat... szóval a plázacicás dolok illenek rám,annyi különbség,h. nem hisztizek.[mindig] xd ja és még annyi,h.én szeretem a barátomat és má régóta együtt vagyünk :] szal ez a minden héten mással ide nem illik
2009. jún. 10. 21:22
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

figyelj. helyírásból kitűnő vagyok

azért,mert hordok magammal sminkkészletet,még nem jelenti azt,h. minden percben sminkelem is magam.Azért hordom,h. ha esetleg elkenődik valami,akkor megcsinálhassam,mert ugye nőből vagyok.Nem kislány

rózsaszín szép szín

nem kergetem a barátomat őrületbe vele,mert nagyon szeretjük egymást és normálisan viselkedem mellette.Másokkal is.Lehet velem beszélgetni,ezt ő tudja a legjobban.Talán a leírásnál kicsit hülyén írtam le amit gondoltam,azért írtok ilyeneket.na mindegy

2009. jún. 10. 22:22
 12/53 anonim ***** válasza:
56%
hát hidd el te még gázabb vagy. szal nemugatnék. pusszantás. -.-"
2009. jún. 10. 22:24
 13/53 A kérdező kommentje:

megbocsáss.de rendesen fogalmazok,mégcsak nem írhatjátok,h. így írok > cukcsi,éjdös... stb

szóval nem értlek titeket :] sőt.nem is zavar,gondoljatok amit akartok,nem ismertek.előítéletek.ennyi

-.-

2009. jún. 10. 22:26
 14/53 A kérdező kommentje:
amúgy ha én látnék egy ilyen kérdést ,akkor én is azt hinném,h. kitudja milyen kislány írhatta,aki nagyon plázacica akar lenni.szóval én megértem.na de ez így mégsem igaz :/ azért gondoljatok bele.sőt nem is kell írni,mert félreértjük egymást ...nehéz kifejezni úgy magad,h. más ne ugasson be
2009. jún. 10. 22:27
 15/53 anonim ***** válasza:
60%
Márpedig teljesen igaza van, amit leírtak előttem. Tehát én már nem is írok semmit, nagyjából annak is ez lett volna a lényege, csak tömörített változatban.
2009. jún. 10. 22:28
 16/53 anonim ***** válasza:
78%
szerintem is szábalmas h ilyeneket kérdezgetsz. :S ha nem zavar, hogy ilyen a stílusod..akkor minek kéred a mások véleményét..mikor tudod, hogy úgy is leszólnak. :S ez annyiraa... GÁÁÁZ! :)
2009. jún. 10. 22:31
 17/53 A kérdező kommentje:
NEHÉZ felfogni,h. NEM ismertek? miért jó az az embernek,h. leszólja a másikát úgy,h. nem ismeri? oO ha megismernél MILLIÓSZOR másabb lenne a véleményed ;]
2009. jún. 10. 22:31
 18/53 A kérdező kommentje:

hát te sem vagy valami okos ;]

akkor vegyétek úgy,h. nem kérdeztem :']

2009. jún. 10. 22:32
 19/53 anonim ***** válasza:
60%

Szerinted a "szal" értelmes magyar szó? Segítek... nem az! És írásban mondjuk a vessző után nem teszünk szóközt? Ebben is segítek! De teszünk!

Lehet, hogy a suliban tollbamondás után le tudod írni a szokásos (hülye gyerek szintre) lebutított szöveget, de az interneten írásban is helyt kellene állnod! Mert ez az igénytelenség netovábbja!

2009. jún. 10. 22:33
 20/53 anonim ***** válasza:
76%
oh.. hátazt kétlem h máslenne a véleményem rólad. :S k u rvára nem vagy szimpatikus.
2009. jún. 10. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!