Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez így nagyon plázacicás?

Ez így nagyon plázacicás?

Figyelt kérdés
szeretem a rózsaszínt,imádok plázában lógni,szeretek szép,divatos ruhákban járni,igen sokat nézem magamat tükörben .sőt... sminkcuccokat is hordok magammal mindenhová,tükröt is ,fésűt is.egyéb dolgokat... szóval a plázacicás dolok illenek rám,annyi különbség,h. nem hisztizek.[mindig] xd ja és még annyi,h.én szeretem a barátomat és má régóta együtt vagyünk :] szal ez a minden héten mással ide nem illik
2009. jún. 10. 21:22
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
TI MEGLÁTTOK egy szpőke csajt az utcán,pink ruhában máris megvan róla a véleményetek? OO szép
2009. jún. 10. 22:42
 32/53 anonim ***** válasza:
75%
hagyjad már ezt a "nem is ismersz" szöveget.. egész végig ezt nyomtad.. =/
 33/53 A kérdező kommentje:
szőke*
 34/53 A kérdező kommentje:
nem bírjátok felfogni
2009. jún. 10. 22:43
 35/53 anonim ***** válasza:
88%
meg.. nekem mindenkiről van véleményem. de kb minden egészséges embernek van véleménye akármiről :D
2009. jún. 10. 22:45
 36/53 anonim ***** válasza:
78%

én senkit nem ítélek el csupán külső alapján,ismertség nélkül,szóval ettől függetlenül lehetsz kedves csaj.csak az a gond,hogy az ilyen plázacicák,nagyképűek,beképzeltek,lenéznek másokat,szóval innentől kezdve sztem ennyi...

ja meg sztem tök gáz,h megkérdezted ezt,mert sztem te is érzed h plázacica vagy,és ezért kérdezted,viszont ha meg itt magyarázkodsz,h te ilyen meg olyan kedves vagy,akk meg szard le a többiek fejét,mert te úgy is tudod h milyen vagy.

na csak ennyit akartam,

puszi

2009. jún. 10. 22:58
 37/53 A kérdező kommentje:
így van bennem is,h. nem érdekel.de rossz tulajdonságom közé sorolható az,h. nem hagyom annyiban azt,h. ha rólam beszélnek olyanokat,ami nem igaz. idegesítő.de nem nézek ide és kész .] köszi
2009. jún. 10. 23:02
 38/53 anonim ***** válasza:
85%

Én csak azt nem értem, ha nem bírod elviselni azt, h előítéletesek az emberek, miért írsz ki ilyen kérdést?

Tök nyilvánvaló volt, h jó páran azt fogják írni, h igen, plázacicás vagy. Erre elkezded bizonygatni...

De miért? Kérdeztél vmit, ők válaszoltak. Az már más dolog, h te nem úgy gondolod ahogy ők:)

Ez olyan, mint mikor vki kiírja kérdésnek, h 160 cm vagyok és 150kg. Kövér vagyok? Aztán mikor írja vki, h igen, akkor elkezd magyarázkodni, h igazából csak a csontjaim vastagok...meg izmos is vagyok ám...

Nah mindegy:)

2009. jún. 10. 23:05
 39/53 anonim ***** válasza:
81%
Nem az volt a kérdés, hogy milyen ember vagy, hanem az, hogy milyen a külsőd. Ki a lóf.aszt érdekel, hogy milyennek tartod magad. A barátaid véleménye meg nem mérvadó... sajnos az őszinteség kiveszett belőlük :)
2009. jún. 10. 23:14
 40/53 anonim ***** válasza:
85%
Én nem bírom az ilyen plázacicákat, mind egyforma, azt hiszik szépek aztán meg ha lemossák a kiló sminket rondábbak mint a nagyanyám. Divatos ruhák... hát gratulálok hogy te is mész az elbutított tömeg után akik mind ugyanúgy néznek ki mert "ez a divat".
2009. jún. 10. 23:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!