Ez így nagyon plázacicás?
én senkit nem ítélek el csupán külső alapján,ismertség nélkül,szóval ettől függetlenül lehetsz kedves csaj.csak az a gond,hogy az ilyen plázacicák,nagyképűek,beképzeltek,lenéznek másokat,szóval innentől kezdve sztem ennyi...
ja meg sztem tök gáz,h megkérdezted ezt,mert sztem te is érzed h plázacica vagy,és ezért kérdezted,viszont ha meg itt magyarázkodsz,h te ilyen meg olyan kedves vagy,akk meg szard le a többiek fejét,mert te úgy is tudod h milyen vagy.
na csak ennyit akartam,
puszi
Én csak azt nem értem, ha nem bírod elviselni azt, h előítéletesek az emberek, miért írsz ki ilyen kérdést?
Tök nyilvánvaló volt, h jó páran azt fogják írni, h igen, plázacicás vagy. Erre elkezded bizonygatni...
De miért? Kérdeztél vmit, ők válaszoltak. Az már más dolog, h te nem úgy gondolod ahogy ők:)
Ez olyan, mint mikor vki kiírja kérdésnek, h 160 cm vagyok és 150kg. Kövér vagyok? Aztán mikor írja vki, h igen, akkor elkezd magyarázkodni, h igazából csak a csontjaim vastagok...meg izmos is vagyok ám...
Nah mindegy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!