Milyen tetoválás legyen? Hozzávetőleges ár?
Figyelt kérdés
2 szárny a háton , közötte valami felirat/idézet ill. alkal tetoválás (körbe kb. 21-22 cm hosszu felületen) alkarra nincs ötletem,hogy milyen.. nem vagyok se tul vastag se tul vékony ( 173 cm és 70 kg ) csak , hogy legyen valami elképzelés :D előre is köszi ;)(fekete-fehér)2012. márc. 8. 21:09
1/14 A kérdező kommentje:
jah és 17/F :)
2012. márc. 8. 21:10
2/14 anonim válasza:
uram isten...kérlek, ne tetováltass magadra semmit.
3/14 A kérdező kommentje:
öhmm..miért ? :|
2012. márc. 9. 12:54
4/14 anonim válasza:
a hátadra semmiképppen ne tetováltass szárnyat. körülnéztél már az interneten? szinte csak lányoknak van, bár ha meleg vagy, akkor egészségedre, egyébként nem ajánlom, mert 'meleg' jelzővel fognak illetni :||
5/14 anonim válasza:
Ha ennyire nem tudod, mit akarsz tetováltatni, neki se fogjál. Majd ha megvan a pontos minta, elképzelés, hely, akkor kérdezősködj!
6/14 anonim válasza:
pont azért,amit az utolsó írt. tudom, hogy nagyon vonzó a tetoválás meg blabla,de az egész életeden át rajtad lesz, a TIÉD lesz, sőt Te magad leszel a tetoválás. úgyhogy hidd el, egy ilyen tucat minta semmi egyediséggel, meg "valami felirat"....ennek nincs értelme. sőt, tovább megyek, ez marhára elítélendő. gondolkozz még, rágd magad, a tetoválás önkifejezés, nem divat-elvileg.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket . és nem divatból akarom,8-9 éves koromban döntöttem el,hogy lesz.. és a valami szöveg az mindenképp egy saját idézet lenne, ami azt illeti nem kötekedni akarok és tényleg köszi a válaszokat,de azért van bőven srácokon is szárny,és az is kifejez egy érzést szerintem és elmond valamit a személyiségedröl,persze ha nem divatbol csináltattad , illetve ahogy mondtátok nem vagyok melegszendvicsevő..köszi még egyszer ;)
2012. márc. 9. 15:28
8/14 anonim válasza:
én várnék még vele 1 évet.mindenesetre. :)
9/14 A kérdező kommentje:
kitaláltam egyet, úgy mondd meg is rajzoltam (már amennyire tudok ) csak kipattant a fejemből, de val.szeg várok még ;) köszi a jó tanácsokat ;)
2012. márc. 10. 13:43
10/14 anonim válasza:
8-9 évesen te eldöntötted hogy kell?De azt se tudod mit akarsz!Gondolkozz rajta még vagy 5 évet,öcskös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!