Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a minta jelentése? (tetoválás)

Mi a minta jelentése? (tetoválás)

Figyelt kérdés

[link] Barátnőmmel szeretnénk egy közös tetoválást a barátságunk jelképeként és miközbe nézegettem a tetkókat megakadt ezen a kis egyedi mintán a tekintetem és meg szeretném kérdezni, hogy esetleg valaki meg tudnám mondani, van e valami jelentése?!

Köszi előre is :)

2012. márc. 6. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Már megint te?!
2012. márc. 6. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Mit már megint én??? Lassan már egy éve nem jártam ezen az oldalon szóval nem tudom kivel keversz Drága...
2012. márc. 6. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Pár napja egy csaj minden nap feltesz legalább 1 kérdést hogy a barátnőjével tetkót csináltatnak és melyik legyen stb..ha nem te vagy az BOCS :)..csak idegesítő..
2012. márc. 6. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi a jelentősége, de egyedinek biztos nem egyedi, ha már másnak is van. Találjatok ki valamilyen mintát, ha már mindenképp tetoválásban akarjátok kifejezni a barátságotokat (nem értem mondjuk minek, mert mi van, ha már nem lesztek azok?)
2012. márc. 6. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a barátság szimbóluma. Mi is ilyet tervezünk a barátnőimmel. Egyébként mutatok párat :D

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 6. 17:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát pedig most én nem ő vagyok :)

És drága utolsó már meg van a tervünk csak nézelődtem neten és kiváncsi voltam a jelentésére :) amúgy meg nincs ami elválaszthatna minket egymástól :) szóval nem félek attól, hogy 1-2 év múlva elvesztem mint legjobb barátot vagy ilyesmi :)

2012. márc. 6. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Jaj köszönömmm Utolsó :) Megvilágosodtam :D amúgy szerintem aranyos kis szimbólum :)
2012. márc. 6. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!